lauantai 16. tammikuuta 2010

Pinkkiä manttelia!

Vielä yhden postauksen verran minulta löytyi valokuvia mantteleista. Nämä takit tein jo viikko sitten, mutten ollut muistanut niitä täällä esitellä =)
Molemmat ovat topattuja puuvillamantteleita, joissa vaaleanpunainen fleece-vuori. Tuo kiekurakangas on ollut tosi suosittua (ei ihme, itse ainakin tykkään siitä tosi paljon!) ja tällä hetkellä siitä riittäisi enää yhteen-kahteen mantteliin. Toivottavasti bongaan sitä joskus jostain lisää! =)


Nyt olen ollut about viikon kuivilla. Kuivilla ompelemisesta siis! Todella hankalaa, kun ei yhtään tiedä milloin pääsee taas painamaan poljinta ja leikkelee kankaita. Toivottavasti mahdollisimman pian, niin pääsen taas kirjoittelemaan tänne! =)

5 kommenttia:

  1. On kyllä tosi ihana takki :)
    Sopisi kyllä meidän maisalle niin hyvin :D

    VastaaPoista
  2. Minä tykkään myös tuosta kankaasta tosi paljon.
    Toivottavasti saat järjesteltyä ompelunurkkauksen kuntoon ja tavarat paikoilleen, niin kyllä se siitä taas sitten :). Tsemppiä sinne!
    Ompeluksesi ovat upeita!!

    VastaaPoista
  3. Luinkin tuossa jo aiemmin, harmi että joudut pitämään jonkun aikaa taukoa :( Mutta toivottaan, että saat asiat kuntoon!

    Sellaista tässä pääasiassa tulin kirjoittelemaan, että nyt vasta tänään tajusin, että se oli se sun isosisko jolle tilauksen viimeksi lähettelin! :D Ei oikein pää raksuttanu vasta kun tänään.

    Sano muuten ihmeessä sille siskolles vielä, että mä tässä tän kuun aikana aion laittaa hinnat matalaks, että tulee sitten vaikka katteleen uudestaan jos nyt tuntu tyyriiltä tuotteet. :) Aion myös kaikista tuotteista ottaa uudet kuvat sekä tietty myös materiaaleista.

    Mutta mutta joops, ei mulla tässä kai muuta :D Tänään ommellu monta kymmentä riippumattoa näyttelyä varten myyntiin ja huomenna odotan tupsahtavan postilaatikkoon uusia koristenauhoja pantoja varten.

    VastaaPoista