keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Älppäriä uunissa ja retroa liivimekkona

Jälleen langoilla! Netti on pottuillut minulle nyt monta päivää ja vihdoin pääsimme edes hetkeksi sopuun. Kuvien lataaminen tänne ei taida olla sille ihan lempparipuuhaa..
Juuri valmistui jotain vähän erilaista, nimittäin lp-levy kulho! Ainakin 3kk on tuo älppäri odottanut, että teen siitä kulhon ja vihdoin tänään sain itseäni niskasta kiinni. Heti pääsi kulho käyttöön meikkikulhona :)





Sitten maanantaina valmistui ihana liivimekko. Kangas on kylä aika herkku! :)

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva kulho! Miten sen oikein teit? Muutenkin kyselisin josko voisit kertoa tuon osoitteen, mistä löysit ohjeet koiran puolikuristavaan kaulapantaan? :) Hieno blogi ja olet todella taitava!

    VastaaPoista
  2. Heippa! Ohjeen siihen kaulapantaan linkkasin jo yhden pannan kommenttilokeroon kun joku kysyi. Nettini on niin surkea, etten uskalla ruveta sit kaivelemaan, jottei kaadu koko yhteys:)
    LP-kulhoon löytyy ohjeita googlen avulle. Itse kätin pientä uunivuokaa, jonka laitoin ylösalasin. Siihen laitoin levyn päälle ja uuniin noin 100asteeseen hetkeks. Kun levy alkoi pehmetä painelin sitä talvihanskat kädessä kulhon muotoon :) Helppoa ja kätevää!

    VastaaPoista
  3. Hyvä! minulla älppärin odotus vain jatkuu ja jatkuu...

    VastaaPoista