keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Pussukka ja ostokrääsää!

Ompelin Ikean iiihanasta kankaasta yhden pussukan. On kyllä tosi pirteä ja retro!


Helsingistä sitä löytääkin kaikennäköistä krääsää! Sain halloween-korvikset (2€) en edes osaa sanoa onko nämä hienot vai rumat mutta hauskat ainakin! Laitan tietty korviini lauantaina, kun menen halloween-illanistujaisiin siskoni luo :)


Sitten vielä poikaystävän serkulle 10v-synttärilahja. Yhteensä maksoivat 10€. Tuo pingviini-kukkaro oli ihan tajuttoman suloinen, oisin kyllä itsellenikin huolinut!! Nuo maatuskat ja kukkaset ovat pieniä tarroja.


En ole mitään muuta ommellut. Tuntuu ettei ole yhtään aikaa yhtään mihinkään. Olen yrittänyt viettää uudella työpaikkallani pari tuntii aina koulun jälkeen muutamana iltana viikossa, eihän se voi syödä kaikkea vapaa-aikaani!? Toivottavasti kohta alkaisi kiire hellittää, voisi sitten vaikka kouluunki keskittyä (tulivat juuri viime koeviikon koenumerot ja olivat sitten koko koulu-urani surkeimmat numerot ne!) Ihan hullua, että reilussa vuodessa keskiarvo tipahtaa melkein pari numeroa :/ hups.

2 kommenttia:

  1. MISTÄ TOI PINGU ON!!?!?? Mäkin haluan!!! :D Ei, niin ihana että sekoon! Ja toi pussi! Niin sulonen! o.0 Vauuu.

    VastaaPoista
  2. Se on tuolta Kampin Accesoresta (miten lie kirjotusasu..) oisin halunnu ostaa sulle joululahjaks saman mut senhetkinen budjetti ei antanu peräks ;( mut jos käyt hesas päin ni poikkea!

    VastaaPoista