perjantai 8. huhtikuuta 2011

Triteks ja muut Tampere-ostoksetTänään oli suunitelmissa siis reissu Tampereelle. Ekana käytiin Triteksissä (kohmankaari 3, TRE) ja taas lähti mukaan kassillinen kankaita. Tässä vähän esittelyä ostoksista:

Turkoosi-kuvioista trikoota otin pari pienempää palaa, kaivelin ne 7€/kg-laarista. Nanson pinkkiä kaupunkikuosista trikoota oli tarjolla paaaljon, ja mukaani lähti tämä n. 150x150cm pala.

Naru-kuviollista trikoota harkitsin hetken, tarvitsenko vaiko en.. Päädyin kuitenkin ottamaan sen ja onneksi niin! Kotona tajusin, että kangas on paksuhkoa ja hyvänlaatuisen oloista! Turkoosia trikoota on vajaa metrin pätkä

Tässä on kaikki mukaani lähteneet resorit. Musta, ruskea ja pinkki ovat pakalta (7€/m), pyysin jokaista 20cm ja kotona mittasin, että olinkin saanut 30cm 20cm hinnalla, ihana palvelu! Pari muuta on 7€/kg resorilaarista.
Lisäksi ostin vielä paljon yksivärisiä, tylsiä kankaita ihan itselleni tuleviin vaatteisiin. Mustaa on kaksi n. 150x150cm palaa, ruskeaa iso melkein pari metrinen pala ja muitakin on yli metrin verran jokaista (tumman sininen ja harmaa)

Kangasta oli yhteensä 11,2m + resorit ja lasku vain 32€! Hullun halpaa jos en sanoisi!!

Triteksistä suunnattiin kohti Tampereen kirpparitarjontaa. Jouduttiin jättämään auto parkkihalliin ja napata mukaamme auton navigaattori. Olisimme olleet täysin eksyksissä ilman navigaattoriääni-Matin opastuksia! Toivottavasti meitä ei pidetty kovin tärähtäneinä, kun kuljettiin Tomtom-navigaattori kourassa pitkin Hämeenkatua =)
Kirppareilta ei löytynyt kun farkkulegginsit (3€) ja trikoolegginsit (0,5€)

GinaTricotista löytynyt "Bonjour mon chéri"-paita oli vaan ihan pakko ostaa, onneksi hinta vain 4,95€.
Stokkan Hullut Päivät tosiaan olivat HULLUT! Ainakin kaksi miljoonaa ihmistä rynnivät suuntaan ja toiseen muista välittämättä. Ihmettelyn aiheeksi nousi, etteivätkö Tamperelaiset käy töissä, kun olivat tuhatpäisin joukoin liikkeellä Stokkalla klo 12 perjantaina..? Mukaani tarttui tuo mitätön munakello, 5€.. Mitättömyydestään huolimatta varsin suloinen!
Laastaripaketti on Ikeasta. Ei vain voinut vastustaa noin suloisia laastareita!? Kameleita ja strutseja! Varmasti paranee haavatkin nopeammin noiden avulla kuin apteekkilaastariin peitettyinä.
Ikeaan upposi, tapani mukaan, loppu omaisuus. Kaiken näköistä (tylsää) peruskamaa lähti mukaan ja KAKTUS! Josko osaisin pitää tuon elossa, kun nimikin sille annettiin Jussin kanssa, Vaakku!
Olivat muuten Ikean lihapullat halpoja! Käytiin siellä "ravintolapuolella" syömässä, 10 lihapullaa, kasa ranskalaisia, puolukkahilloa ja iso korvapuusti : 2,95€ :O

1 kommentti:

  1. Jos jossain kohtaa tarvii päästä Vaakusta sillai vaivihkaa eroon ni tuo mulle muutamaksi päiväksi hoitoon.

    VastaaPoista