torstai 12. kesäkuuta 2014

Väriestejuoksu!

Oon niin koukuttunut Netflixin vankilasarjaan, että kulutan kaikki iltani sitä vahdatessa enkä ole edes käynnistänyt konetta koko viikkoon... Ups! Nyt kuitenkin otan itseäni hiukan niskasta kiinni ja kirjoittelen viikonlopusta.
Lauantaina osallistuin Rauman väriestejuoksuun ja vaikka pitkään arvoinkin, mennäkkö vaiko eikö mennä niin nyt voin todeta, että onneksi menin! Oli ihan huippukiva tapahtuma, vaikka lipusta saikin maksaa itsensä entistä köyhemmäksi (50€!). Melkein tekisi mieli sanoa, että kokemus oli rahan arvoinen, oli sen verran ikimuistoista kuitenkin, kuten kuvasta saattaa huomata:


Kunpa olisin tiennyt, että porukka todella panostaa pukeutumiseensa ihan viimosen päälle. Siellä oli vaikka ja mitä hienoja asuja valelääkäreistä tiikereihin.. Itselläni oli perustylsä "no nää mä voin uhrata"-vaatetus. Nuo mustat samettilegginsit kävin järkyttävässä kiiruussa ostamassa Raumalta, kun tajusin ettei ulkona ollutkaan hellettä ja olisin jäätynyt pystyyn pelkillä sortseilla. Aurinkolasit ostin Tigerista sillä ajatuksella, että ne saavat tuhoutua yhden käytön jälkeen.


Lähdettiin juoksemaan viimeisen erän eturivistä, mikä oli ihan loistava lähtöpaikka: lähtöviivalla olleeseen vaahtoon sai todellakin sukeltaa ja sinne meinasin oikeastaan eksyä ja tukehtuakin. Lisäksi esteillä olleet värinheittäjät halusivat kuluttaa loput värijauhonsa, kun kerran oltiin viimeisiä ja ne todellakin viskoivat sitä maissijauhoa runsaalla kädellä :D Sitä oli suussa, silmissä, korvissa, nenässä ja aivan joka paikassa. Hauskaa todellakin oli ja esteetkin olivat yllättävän kivoja. Enkä meinannut taitaa niskojanikaan kuin kerran! Hurraa!
Melkoinen sotku tuosta lopulta tuli, mutta vaihdettiin kuteet ennen autoon menoa ja väri lähti pesussa jälkiä jättämättä. Melko harmitonta siis. Tuon tukan olisin kyllä voinut vaikka pitää!


Huippujuttu! Ensi vuonna uudestaan jos moinen kohdalle osuu!

2 kommenttia:

  1. Hahhaah! Kiva tapahtuma varmasti, pitää itsekkin mennä joskus ;)

    VastaaPoista
  2. Haluaisin kans mennä! Olitko iltabileissä? Miten homma eteni?:)

    VastaaPoista