sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kun lähdet armeijaan

Joo-o, meikäläinen läksii inttiin huomenna.. Hiukan on sekavat ajatukset, joten mitään kovin tähdellistä en kykene kirjoittelemaan (ikään kuin jutuissani olisi muutenkaan koskaan ollut mitään järkeä :D).
Lauantaina juhlittiin perheen kanssa kesää perinteisten kesäjuhlien merkeissä. En kyllä tiedä mitään parempaa kuin mahtava seura, paljon herkullista ruokaa ja kylmää juomaa! Siihen päälle vielä hiukan kivaa aktiviteettia, kuten tikanheitto-, golf- ja pyöräilykisaa sekä sahtiteltta! Niistä on meidän kesäjuhlat rakennettu ja meno sen kuin vaan paranee vuodesta toiseen.
Sunnuntaina käytiin Jussin, isosiskojeni ja heidän ukkeleidensa kanssa syömässä Rossossa. "Viimeisellä ehtoollisellani" vetäsin kylmäsavulohipizzaa, nam! Pukeuduin pinkkiin mekkoon ihan vain sen takia, että huomisesta lähtien värikoodi vaihtunee hiukan hillitympään..


Tämä blogi hiljenee joksikin aikaan, sillä pyrin kirjoittelemaan inttijutuistani toiseen blogiini eikä elämääni tule lähiaikoina paljoa mitään muuta kuulumaan kuin armeija sitä ja armeija tätä. Olisi tietenkin oikein mukava, jos kävisit kurkkaamassa tuon toisen blogini! Tässä sinne linkki:


Mikäli inttitaipaleeni seuraaminen instassa kiinnostaa, minut löytää sieltä nimellä maastotoukka

Palaillaan asiaan ja oikein mahtavaa kesää kaikille lukijoille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti