sunnuntai 2. elokuuta 2009

Kangaskassi, efelantti ja lakki

Tänään on tullut taas ommeltua, pakko tehdä minkä ehtii, kun viikon päästä alkaa koulu, jonka myötä ompeluaikaa jää murto-osa tämänhetkisestä..
Sain vihdoinkin painettua kasetit kangaskassiin, jonka ostin jo muutama viikko sitten. Ihan kiva kassihan siitä tuli ja pääsikin jo mukaani ihmisten ilmoille :)
Nykyään minulle tulee usein ihmeellisiä päähänpistoja, tänään halusin tehdä elefantin.. Tykkään mallista, vaikka etujalka onkin takajalkaa lyhyempi. Nimesin sen Antti efelantiksi :D
Toiveikkaana Elvis luuli pehmolelun tulevan hänelle ja istui vieressäni tämä ilme kuonollaan koko valokuvausprosessin ajan :) (huono kuva..)


Lopuksi vielä yllätys, yllätys! Lakki! Tämä on jo kuudes alle viikon sisään. Innostus kun iskee, se myös iskee ja kunnolla! Kankaana ihanaista leivoskangasta (joka harmi kylläkin loppui) ja vinonauha on Tilda-kankaasta itsetehtyä. Vuorina loppupala sitä kirpparitrikoota, jota käytin edellisen postauksen laukun vuorena.
Huomenna minun on otettava itseäni niskasta kiinni ja lyhennettävä siskoni housunlahkeet (sekin on ollut "to do"-listallani monta viikkoa..). Nyt kun olen sen täällä sanonut, en kehtaa jättää sitä tekemättä :D

1 kommentti: