tiistai 1. kesäkuuta 2010

Ukkeleita!

Olen ollut laiska ja blogin päivittely on näköjään pitänyt hieman venähtäneen tauon. Siskon luona asustellessa en ole niin usein käynyt ompelemassa ja kaikki vapaa-aikakin tuntuu olevan täynnä muuta menoa. Tässä kuitenkin muutama tekele, joita pari viikkoa sitten väkertelin. Pakko myöntää, että idean pehmolelujen tekemisestä kangasvärien avustuksella apinoin aivan ihanasta http://paapii-blogi.blogspot.com :sta! (en osannut laittaa osoitetta linkiksi -.-)

Ensin pienemmät ukkelit. Sen verran 16-vuotiastaki lapsetti, että annoin toisen poikaystävälleni ja toisen pidin itse. :D



Sitten kissan ja pöllön mutaatiot. Hieman mehevämpiä kavereita ja näitä tulikin 5kpl. Yksi menikin isosiskolle ja toinen äitipuolelle synttärilahjaksi :)



Tässä samat vielä toiselta puolelta



Mahtava tunne! Sain tänään tehdyksi tämän vuoden viimeisen kokeen (menestystä tässä fysiikan kokeessa ei ole luvassa :|)! Nyt olisi periaatteessa pari päivää rentoutumista ja lauantaina alkaa se kaauan odotettu kesäloma! Toisin kuin viime vuonna, tänä vuonna on paljon tekemistä kesälle vaikken kesäduunia saanutkaan. Ihan ensialkuun pitäisi oma pikkuvuokrayksiö löytää, se onkin 16-vuotiaalle hankalampaa kuin uskoisi!

2 kommenttia:

  1. Hauskoja pehmoja! Tykkään pöllöstä eniten :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania pehmoleluja :) :) T: Eräs, joka keräilee kaikkea söpöä.

    VastaaPoista