torstai 21. lokakuuta 2010

Lakkinen ja heijastinasiaa!

Ompelin toisen korvallisen lakin. Tässäkin on kaksinkertainen fleece (tuo beige on varsin paksua ja pehmeää!) Tämän lakin kohtaloa en vielä tiedä, ehkäpä laitan tämän syöpäpotilaslapsille lahjoitettavien lakkien joukkoon..


Hieman on ollut kiireitä ja ompelu on jäänyt kakkoseksi. Aloitin pari päivää sitten pienen lisätienestiduunin puhelinhaastattelun merkeissä. Tähän mennessä olen tehnyt vasta muutaman tunnin töitä ja vaikuttaa kyllä ihan kohtalaiselta hommalta. Taitaa minulla olla surkea kunto, sillä jo kahden tunnin höpöttämisen jälkeen olen aivan hengästynyt ja ääni käheänä! Onneksi palkkaus ei ole provikkapohjaista vaan tuntipalkkana, niin edes jotain tienestiä tästäki syntyy!!

Yhdestä oikein tärkeästä asiasta tahtoisin vielä muistuttaa, HEIJASTIMET! Olisikin kiva tietää millaisia heijastimia teiltä löytyy? Omassa takissani roikkuu pingviini, sekä Hattivatti-trio :)


Huomenna lähdenkin poikaystävän perheen kanssa Lappiin viettämään syyslomaa! Jännä päästä tutustumaan myös pohjoisempaan Suomeen (en ole ikinä Vaasaa pohjoisempana käynyt!)

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo lakki! Tosi veikee! :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja ompeluksia! Meillä roikku itsetekemiä huopakangas heijastimia ja sitten ihan mainos heijastimia. =)

    VastaaPoista