perjantai 1. lokakuuta 2010

Pari valmista ja jotain MYYNTIIN!

MYYTÄVÄNÄ!


Jälleen näitä pussukoita olisi kaupan. Musta-valkoinen on isompi, vetoketjun pituus n. 17cm ja korkeus 21cm. Sinisten pussukoiden vetoketjut ovat 15cm leveitä ja korkeutta n.20cm. Kaikissa käytetty uusia puuvillakankaita ja vetoketjuja!
HP: 6,5€ posteineen/kpl



Lisäksi hutiostos, johon kuuluu 3cm leveää T-nauhaa (kestävää nylon-nauhaa) 1m, 1kpl 3cm leveä pistosolki ja 1kpl 3cm leveä T-lenkki. Piti näistä tehdä poikaystävän koiralle panta, mutta olivatkin turhan leveitä kyseiselle rodulle kaulapannaksi. Maksoin näistä yhteensä 2,5€ ja ovat täysin uusia.
HP: 2,3€ posteineen


Sitten muita tekeleitäni. Tein siskon synttärilahjapakettiin pienen punaisen pussukan. Valkoinen nauha on mummuni perintöä (kuvassa nauhanpätkiä repsottaa rumasti, yritin niitä vielä jälkeenpäin karsia..) Pussiin laitoin siskon pienelle chihuahualle tekemäni takin ja pinkin kaulapannan




Poikaystäväni englanninspringerspanielille tein 2cm leveän kaulapannan. Nauhan tilasin netistä (eikös olekkin suloisia bambeja :')?)

Ja sainkin vihdoin ikuisuusprojektin päätökseensä! Nimittäin seinäkellon hankkimisprosessi, joka on nyt kestänyt 3kk (olen elänyt ilman minkään näköistä kelloa koko tuon ajan..) Ja tälläinen ihanuus lähti mukaani Anttilasta hintaan 19.90€:

4 kommenttia:

  1. Voi toi panta on kyl hieno!!!
    Pitäsköhän sitä itsekkin omalle kääkälle vaik valjaat tekasta :D
    (meil ei yleensä pidetä pantaa vaan valjaita).

    VastaaPoista
  2. Sani: valjaat voivat olla kyllä hieman haastavemmat mutta eiköhän joidenkin hyvien oheiden avulla semmosetkin onnistu! Laitahan blogiin sitten kuvaa mikäli valjasprojektiin ryhdyt : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsan! etsin netistä Juuri sellaisia teddyvuori valjaita pienelle chihuahualleni. ja Törmäsin tuohon puolikuristavan teddyvuori-pannan kuvaan. Ihan täysin tietämättömänä kysyn, Olisiko sinulta mahdollista tilata juuri kyseisiä(teddyvuorivaljaita)? :)

      Poista
  3. Laitoin sulle sähköpostia koskien manttelia.

    VastaaPoista