lauantai 8. tammikuuta 2011

TehoLauantai!

Tänä aamuna päätettiin poikaystävän kanssa laittaa herätyskellot aikaisin soimaan ja lähteä hyvissä ajoin kaupoille. Sain kerrankin seuraa Eurokangas-ostoksilleni mukaan ja kaupassa vierähti (poikaystävän harmiksi) melkein tunti. Ajatuksenani oli ommella tälläinen mekko serkkuni ristiäisiin:
Joka tyypin kaavakirja 2:sta. Sopivan kankaan löytäminen olikin tosi hankalaa! Päädyin palalaareille ja poikaystäväni onki paksuhkon villakankaan palasen, jonka kokonaishinnaksi tuli 11,5€. Oli niin mukavan hintainen, että tyydyin siihen. Eurokankaasta lähti mukaan myös puuvillavelouria, resoria, puuvillakangasta ja levyvanua. Lopuksi vielä myyjä huikkasi "Tässäpä sulle taas vähän hommia." Taidankin olla vakioasiakas kyseisessä kaupassa :D


Illalla ompelin vielä toiset pöksyt. Kangas on haalean vaaleanpunaista puuvillavelouria. Kuvassa resorit on taitettu kaksinkerroin ja pieni koristenauhan pätkä kertoo kumpi puoli on takapuoli =)


Eilen hain postista vanhojentanssimekkoni. Tilasin sen netistä ja mekon koko jäi hieman mietityttää. Henkeä pidättäen avasin paketin ja yritin mekkoa päälleni. Noh, menihän se kiinni juuri ja juuri (poikaystävä kiskoi kaikin voimin vetoketjua kiinni, kun minä pidätin kaikin voimin hengitystäni...) Joudun silti viemään sen ompelijalle (en uskalla itse ruvetä korjailemaan ettei vain mene rikki :D) koska kolttu ei tahdo pysyä kunnolla yllä ja helma on 10cm liian pitkä!

Kuvassa mekko on tosi ryppynen ja väri on väärä. Takavetskarikin on auki, eli koko mekko roikkuu rumasti henkarilla. Tuollainen se suunilleen kuitenkin on, ihana. (mekko tilattu täältä: http://www.ostox.fi/tumman-pinkki-iltapuku-p-1384.html )

Loppuun vielä kuva siistitystä hyllyköstäni. Muuttaessani kämppääni sain onneksi vuokraisännältä luvan maalata hyllykön valkoiseksi, oli nimittäin alunperin ällöruskea!
Yllähyllyillä vähän muumia ja alempana Ikeaa =)

2 kommenttia:

  1. Oi kun on ihanat nuo vauvanpöksyt! <3 Ja vanhojen pukusikin on oikeen kaunis! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva tuo neulemekon kaava:)
    Ja hieno on myös juhlamekkosi!

    VastaaPoista