lauantai 14. toukokuuta 2011

Kangastuhoajaisia!

Kangaskaappini on pulollaan kaikennäköisiä kankaita ja pakkohan niistä on jotain keksiä! Triteksistä ostetetusta mustasta ja turkoosista trikoosta tein mekon. Näyttää kylläkin yöpuvulta, mutta tuntuu hyvältä päällä. Kuvan ottamisen jälkeen jouduin sitä vähän vielä kaventamaan, ettei todellisuudesta enää ole noin yökkäri :D
Takakappale on siis kokonaan musta ja edessä turkoosi kaistale keskellä. Nuo ihanat platform-kengät ovat H&M:ltä, mutta jouduin palauttamaan ne, kun eivät sopineet jalkaani..

Kesä pääsi viime viikolla melkein yllättämään! Kaapistani löytyi tasan yhdet shortsit, joten nokka kohti kaupunkia ja shortsiostoksille! H&M tarjosi nämä pöksyt hintaan 9,95€ ja vyön 4,95€ (olisin ottanut 34 kokoiset shortsit mutta olikin vain 36 kokoa, siksi vyö oli pakollinen :D). Tuossa asussa siis takapihalla ottamassa aurinkoa.



Seppälästä tarttui mukaan lisää ihania sukkiksia, joissa on osa villaa. Ovat ihanan lämpimät vaikkeivat kovin paksut. Ostin toiset valkoiset 3:lla eurolla ja pari päivää myöhemmin nämä kahdet, yht. 3€. Nyt löytyy sukkiksia joka lähtöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti