tiistai 3. toukokuuta 2011

Voisiko joku antaa minulle porttarin kirppiksille?

Kävin TAAS kirpparilla ja mukani lähti TAAS pari vaatekappaletta..
Ensimmäisenä GinaTricotin musta collegepaita. Ihanan väljä ja pitkä malli, edessä kiiltävä naisen naama. Maksoi 3€ ja oli vähän nuupahtanut, mutten voinut jättää tätä sinne :D
Lisäksi pikaisesti mukaan napatut mustat farkkulegginsit. Lempikirppareillani ei ole sovituskoppeja, joten arviointi housujen kanssa menee välillä nappiin ja välillä ei. Nämä ovat GT:n kokoa S ja onneksi juuri sopivat! 2€ kustansivat.
(huomatkaa siisti eteinen (vaikkei se kuvassa näykkään.. Aistikaa se! :))! Jussi oli ihanana siivonnut koko kämpän sinä aikana, kun olin kuuntelemassa länsimaisen kirjallisuuden luentoa iltalukiolla! Ihana Jussi < 3 )



TÄÄLTÄ
löytyi ihania kangaskoreja ja minunkin oli pakko saada! Pohjan halkaisija on 18cm ja korkeutta liikaa.. Käytin sekä pääliseen että vuoriin Ikean vahvoja kankaita niin ei tarvinnut tukikangasta tueksi.
Koriin lensi pöydällä irtonaisina lojuneet putellit, peili ja hiusharja. Korissa näkyy kaksi pulloa hiussuihkeita. Toisen ostin Sokokselta hintaan 6,95€ ja toisen, samaa sarjaa olevan löysin kirpparilta täysinäisenä hintaan 1€ :D


Oltiin Jussin kanssa ensimmäisellä asuntonäytöllä tänään! 1.7 olisi tarkoituksena siiryä tästä Minun yksiöstäni Meidän kaksioon =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti