sunnuntai 7. elokuuta 2011

Ihana Nizza (ja Monaco)!

Laskeuduttiin takaisin Suomeen viime yönä klo 00.30, ja ensimmäisenä ajatuksena "täällä on KYLMÄ!". Olin koko viime viikon kulkenut vuorokauden ympäri mekossa tai shortseissa, ihanan Nizzan auringon alla.
Kuvapläjäys reissustamme:

Matkustettiin Helsingistä Nizzaan Premium-luokassa, eli päästiin kentällä odottelemaan lentoa business loungeen. Ilmaiset ruoka- ja juomatarjoulut + netti, kyllä teki kipeää matkustaa economy-luokassa takaisin =D



Näkymä lentokoneen ikkunasta ennen laskeutumista.


Asuttiin viikko yksityisen ihmisen vuokraamassa asunnossa. Tilaa oli enemmän kuin hotellissa ja sisustus viimeisen päälle täydellinen. Asunnossa oli molemmin puolin pitkät kapeat parvekkeet, ja 6. kerroksen näkymät!


Rannalle käveli noin vartin ja Välimeri todella oli sininen, ihanaa!



Tehtiin päiväretki Monacoon. Aivan upea paikka (ja kallis!)



Käytiin jopa turistikasinolla häviämässä muutama euro.


Ja syömässä _isot_ jätskiannokset =)





Toinen päiväretki tehtiin pieneen vuoristokylään, Eze:en. Mentiin bussilla päätepysäkille, ohi varsinaisen turistikohteen, eli kylän. Löydettiin itsemme jostain korkealta, keskeltä ei-mitään. Jouduttiin siis käppäilemään alas kylälle! Varsinainen pohje- ja reisilihastreeni!



Ja tottakai, koska oltiin rantakaupungissa, käytiin myös uimassa. Merivesi ei ollut kylmää, mutta järviveteen tottuneena TODELLA suolaista, yöks!





Voih, ihana reissu! Voisin palata vaikka heti takaisin! Oli ihana päästä käyttämään ranskankieltä ja varsinkin kuulemaan sitä. Mutta nyt, paluu arkeen! Ja huomenna kahdeksaksi tunniksi lastenhoitohommiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti