sunnuntai 21. elokuuta 2011

Viikonloppu

Perjantaina näpyteltiin navigaattoriin ESPOO. Lähdettiin Jussin kanssa siis moikkaamaan isiä, juhlimaan 4-vuotiasta Kristian-serkkuani ja shoppailemaan. Ja heti alkuun, se pakollinen "istumme autossa"-kuva. Tällä kertaa mäkin limu seuranamme!


4 vuotta täyttäneelle Krisulle vietiin Tatu ja Patu-kirja, sekä itse väritettävä Cars-palapeli. Askartelin itse synttärikortin.


 Käytiin juhlien jälkeen Sellossa shoppailemassa. Tavoitteenani oli löytää kivat syksy-/talvikengät. Totesin kuitenkin parin tunnin kiertelyn jälkeen, ettei sellaisia ole olemassa! Miksi kaikissa syyskengissä on oltava korot? Kuka pysyy liukkailla edes pystyssä moisilla?
Päädyin siis tuttuun ja turvalliseen feikki-Uggiin. Nämä ovat kyllä marketti-feikki-UGGeista astetta kehittyneempi versio; päällinen on aitoa nahkaa! Ja sisällä tietty lämpöinen karva. Tuo Norjan lippukin on aika ihana, ja hintakin ihan jees, 49,9€.


Jussin syystakki löytyikin sitten helpommin, nimittäin eka sovitettu takki oli ihan täydellinen! Taisin olla kyllä minä, joka rakastuin tuohon takkiin, ei Jussi :D Myös huppari on samalta reissulta, saatiin siitä 15€ alennusta, kun liityin Aleksi13:n korttiasiakkaaksi. Takki ja huppari yhteensä 100€.


Ja shoppailtiinhan me myös koulukirjoja! WSOY:n ja OTAVA:n tehtaanmyymälöistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti