lauantai 20. heinäkuuta 2013

Laatuaikaa Espoossa!


Espoossa serkkuani hoitaessani työaikanihan on pääsääntöisesti 7.30-16.30, eli ilta minulla on aikaa tehdä mitä itseäni lystää. No, mitään kovin ihmeellistähän en voi tehdä, kun ei pahemmin ole ketään kenen kanssa hengata ja yksin pyöriminen ympäriinsä on pidemmän päälle ihan supertylsää. Onneksi Tuomas päätti tulle torstaina viettämään kanssani laatuaikaa ihan Espooseen asti! Olipa kiva kun oli seurana ystävä, jonka kanssa voi höpistä kaikkea aivotonta ja tehdä vaikka mitä kivaa: oltiin ensin Heurekassa, sitten Chico's:ssa syömässä ja lopuksi käytiin vielä leffassa!

-Heurekassa oli Body World-näyttely, jota mentiin katsomaan (ei edes kierretty muita paikkoja :D). Siellä on siis aitoja ruumiita ja elimiä säilöttyinä.. Aika creepy, mutta juuri niin kiinnostavaa tälläiselle sairaanhoitajaopiskelijalle! Näyttelyssä ei saanut kuvata, jota ikuistin vain seinällä olleen Molièren lausahduksen, joka pitää niin totaalisesti paikkansa.
-Tuomaksen piti tulla 2-pyöräisellä Porista, mutta ajaessamme autolla Vantaalta Espooseen, kiitin luojaa ettei istuttu mopedin päällä! Yksi elämäni hurjimmista rankkasateista ja eteen ei nähnyt yhtään mitään :S
-Käytiin katsomassa The Internship, oli kyllä oikeestaan tosi hyvä! Paaaljon parempi kuin osasin odottaa.
-Chico's oli pikkuinen pettymys.. Burgeri oli kyllä melko pieni varsinkin siihen verrattuna, mitä sain Tapiolan Chico's:sta puoli vuotta sitten :/ No, hyväähän se silti oli nomnom!


Yövyttiin kummitätini luona, joka on perheineen reissussa. Perjantaina heräsin reippaana 6.45 jälleen töihin ja pääsinkin viikonlopunviettoon jo 14.30, joten lähdettiin Tuomaksen kanssa Selloon shoppailemaan. Tai oikeastaan Tuomas shoppaili ja minä olin makutuomari ;)

-Porilaisjuntti pääsi moottoritielle, oooo! :D En ole ihan varma, mitä ihmettä tässä kuvassa oikein tapahtuu muttamutta :D
-Tuomaksen kantamukset! Ja minun noista kaikista on vain yksi Seppälän pussi, jossa on synttärilahjoja.
-Käytiin perjantaiaamupäivällä tekemässä vaunulenkki Tuomaksen ja serkkupoikani kanssa. Matkalla törmättiin aivan ihaniin etanoihin tuitui!


Pääsinpä sitten vihdoin aamuyöstä kotiinkin nukkumaan ja Tuomas otti suunnakseen Kreikan viikoksi.. Epistä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti