sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

The Kesäjuhlat 2013

Pari viikkoa sitten juhlittiin perinteisiä tätini ja hänen miehensä järjestämiä kesäjuhlia. Kesäjuhlat on järjestetty niin kauan kuin minä muistan joka kesä, vain ohjelma ja kokoonpano muuttuvat hieman vuodesta toiseen. Nämä pippalot ovat ainakin meikäläisen mielestä kesän kohokohta ja nyt jo odotan ensi kesää!

The official siskoskuva ikä-(&pituusjärjestyksessä) :


-Tigerista ostetut 4€:n sydänarskat peililinsseillä! Nämä ovat kylläkin minun eivätkä Jussin :D
-Minulla oli "avecina" Jussi mukana, joka mahdollisti koirien ottamisen mukaan pippaloihin. Yksin en kyllä olisi noita kahta vikkelää matomatalaa uskaltanut ottaa mukaani, joten Jussi tuli messiin katsomaan koirien perään, kuvailemaan sekä tottakai pitämään hauskaa!
-Venetsian ihanuusmekkonen pääsi taas käyttöön.


-Ratita oli kyllä todella reipas verrattuna viime vuoteen, jolloin koko koiraa ei edes nähnyt illan aikana kun niin tiivisti neiti vietti aikaansa jossain piilossa. Nyt piilottelun sijaan Ratita kerjäili huomiota (ja lihapullia!).
-Skumppaa nam!
-Ratita otti astetta rennommin iskän sylissä :)


-Tarjoilut olivat mitä mahtavimmat, taas kerran!
-Auringosta nautiskelua Sofian ja Vilan kanssa :)


Tämän vuoden ohjelmassa oli oikean jousipyssyn kokeilemista (ei siis tietenkään ammuttu tuolla!), tikanheittoa&-kisa, puttailua&-kisa sekä hulahulaa&-kisa! Itse sain illan päätteeksi ihanan kosmetiikkapitoisen palkinnon 2. sijastani hulavannepyörittelyssä sekä 2. sijastani tikkakisassa :D


Oli kyllä mahtavat pippalot, kiitos S&T!

2 kommenttia: