perjantai 6. maaliskuuta 2015

Täten julistan blogini jälleen aktiiviseksi!

Hupsista kun venähtikin postausväli laittoman pitkäksi! Edellinen kirjoitus on elokuulta.. Nyt olisi kuitenkin tarkoituksena herättää hieman tätäkin blogia henkiin. Olen hiljaiseloni ajan kirjoitellut aina silloin tällöin inttiblogini (prinsessaastuupalvelukseen.blogspot.com) puolelle, mutta pian alkaa olemaan kotiutuminen käsillä ja armeija ohi. Elämä kuitenkin jatkuu ja tahtoisin päivitellä siitä jatkossakin täällä :)

Pikainen kertaus, mitä kaikkea edeltävään 8 kuukauteen on sisältynyt:

Palvelukseen astuminen 7.7.2014 Niinisalon Tykistöprikaatiin. Olin peruskoulutuskauden 1. patterissa alokkaana.


 22.8.2014 vannoin valassa puolustavani isänmaatani henkeni edestä ja minut nimitettiin tykkimieheksi.

 

Elokuun lopulla siirryin patterista 3. jääkärikomppaniaan sotakoiranohjaajaksi. Siitä alkoi elämäni parhaat 6kk, jotka sain viettää maailman ihanimman sotakoiran Erin sekä aivan älyttömän huippujen skoi-tyyppien kanssa.


Kaikenlaista on tullut koettua! Koiran kanssa käveltyjä kilometreja on kertynyt yli 1000, kusta ja paskaa on tullut siivottua niin painepesurilla kuin lumella ja harjalla. On menty mettässä jäljellä koiran perässä, tottisteltu, purutettu koiria, vyörytetty rakennuksia, naurettu, kirottu, paleltu, hikoiltu, torkuttu oppitunneilla, oltu gineksessä ja ennen kaikkea koettu unohtumattomia huippuhetkiä.


 12 aamua enää ja tykkimies Leino siirtyy reserviin. Haikein mielin minä kodiksi muuttuneesta paikasta lähden. Mielummin jäisin jos vain voisin. Missään muualla ei voi olla niin vahvaa ryhmähenkeä kuin intissä: jokaisen naama v*tuttaa aivan turhan usein ja joskus tekisi vain mieli motata sitä edessä motkottavaa palvelustoveria. Siltikin se on niin rakas, että olisi valmis mihin vain sen ihmisen vuoksi..
Eniten kuitenkin harmittaa jättää tuo uskollisin taistelutoverini Eri tarhoille, kunpa vain voisin ottaa sen mukaani reserviin!


Siinäpä pikainen catch up nykyhetkeen. Seuraavan postauksen aihe onkin tutumpi: luvassa olisi ompelututoriaalia, eli pikaisiin palaamisiin siis!

4 kommenttia:

 1. Mukava postaus, vaikka vähän haikeaakin asiaa oli.
  Vietä loput päivät kunnolla nauttien ! :)

  VastaaPoista
 2. Alin kuva on kyllä paras. Ihana muisto kuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kuvassa on jotenkin tunnelmat kohdillaan. Pidän siitä itsekin kovasti :)

   Poista