sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Penaaleita/pussukoita ja kukkaro MYYNNISSÄ

Pussukat ja kukkarot ovat kaikki ommeltu uusista puuvillakankaista ja vetoketjuista. Vuorina on vihreä, pussukan sävyyn sopiva puuvillakangas. Sivusaumassa on lenkki, johon voi halutessaan kiinnittää vaikka avaimenperän!
Isoihin penaaleihi mahtuu mainiosti kaikki tärkeät työskentely-/opiskeluvälineet kuten kynät, laskin, kumi, teroitin, 20cm viivain ja kolmioviivain, sekä vielä paljon muutakin! Pussukkaa voi toki käyttää muunkin tavaran säilyttämiseen, vaikka meikkipussina!
Kukkaroon mahtuu tärkeimmät kortit ja hilut, sekä muutama seteli. Kätevän kokoinen kukkaro mahtuu hyvin taskuun, joten on aina mukana!

RIIKINKUKKO PENAALI/PUSSUKKA
leveys: 21,5cm korkeus: 21,5cm


KARHU PENAALI/PUSSUKKA
leveys: 20,5cm korkeus: 21,5cm


KUKKA PENAALI/PUSSUKKA
leveys: 22cm korkeus: 21cm


KUKKARO
leveys: 10,5cm korkeus: 12cm

Kuvat vääristävät hieman kankaan väriä. Värit eivät ole läheskään noin räikeät luonnossa! Lähimpänä totuutta on riikinkukko-penaalin kuva, jossa siinäkin on hieman liian räikeänä nuo värit.

HINTA
PENAALI/PUSSUKKA: 10€
KUKKARO: 7€


LINTUPENAALI, 10€
vetoketjun pituus: 17cm korkeus: 16cm

PITSIPENAALI, 12€
väri: pinkki, pitsit: valkoinen ja vaaleanpunainen
vetoketjun pituus 17cm

Postituskulut 0,75€

2 kommenttia:

  1. HEi!

    Itse en ole pilkunnussija kankaiden myyntioikeuksien suhteen, mutta ajattelin vinkata, jos et ole kuullut: Marimekon kankaiden käyttäminen myytäviin tuotteisiin on käsittääkseni kiellettyä. Niillä on joku monopolioikeus kuoseihinsa nimittäin. Eli ihan hirmu isosti ei kannata MArimekon kankaista tehtyjä tuotteita alkaa kaupittelemaan varmaankaan:)

    VastaaPoista
  2. Hei,
    kiitos kun ilmoitit! Eipä olisi tullut mieleen tuollaista!? On kyllä aika kummaa mun mielestä myydä kankaita, joista ei saa myyntiin tehdä...?
    Anyway, nyt tiedän tuon! kiitos vielä!

    VastaaPoista