torstai 24. helmikuuta 2011

HarmitusKetutus!!

Nyt olis hiihtolomaviikko meneillään. Olen kesälomasta asti odottanut pääseväni poikaystävän ja hänen vanhempiensa kanssa koko hiihtolomaksi Lappiin, Ylläkselle. Suunitelmissa oli lumilautailla, moottorikelkkailla, tehdä parin tunnin vaellus islanninhevosilla Lapin luonnossa, käydä kaikissa mitä ihanimmissa ravintoloissa syömässä...
Ajettiin koko lauantaipäivä Porista Äkäslompoloon (minä onneksi nukuin tuon koko 12h!)
Maanantaina mentiin poikaystävän kanssa laskettelemaan Ylläkselle, siellähän oli niin kova tuuli ettei koko hommasta tullut mitään! Noh, onneksi on monta päivää vielä aikaa tulla paremmalla onnella mäkeen!

Vai onko?

Minähän tulin kipeäksi maanantai-iltana!! Nousi kuume, kurkku kipeänä, päätä ja lihaksia jomotti ja kaikki voimat meni niistämiseen. Harmittaa niiiin paljon! En edes muista milloin olin viimeksi kunnolla kipeänä, mutta nythän taatusti muistan!

Jäi väliin moottorikelkkailu, laskettelu, hiihtäminen, ravintolat ja kaikki muu mitä olen odottanut yli puoli vuotta. Huomenna olisi se ratsastusvaellus ja sinne aion mennä! Vaikka puolikuolleena roikkuisin hevosparan selässä!

Nyt olisi 60 valvottua tuntia takana, nukkumisesta kun ei kurkkukivun takia tule mitään. Olen yrittänyt pysyä voimissani Piltti-soseilla ja jäätelöllä. Yllättävän virkeä olo silti!

Tälläinen kuvaton valituspostaus tähän väliin :)

PÄIVITYS: Jäi sit kuitenkin se ratsastus väliin! Pääsin torstai-iltana lääkäriin, kamalan olon takaa löytyi korva- ja poskiontelotulehdus. Olisi vain pitänyt mennä aiemmin sinne lääkäriin...

1 kommentti:

  1. Uskon, että harmittaa. :( Parane pian ja ota ilo irti lomasta kipeänäkin. :)

    VastaaPoista