lauantai 24. toukokuuta 2014

Hukkahelteet

Aih, ihanat kelit on kyllä ollut! Olen ainakin itse nauttinut valtavasti viime päivinä, kun on saanut selailla facebookista ihmisten beachikuvia ja terassipostauksia sekä hehkutusta siitä, kuinka mittari todella näyttää kolmeakymmentä. En siis ole yhtään katkera, että tämän vuoden ensimmäiset yövuoroni (eli en turhan usein pääse öitä tekemään) osuvat juurikin sille helteisimmälle ja aurinkoisimmalle viikonloppulle. On tosi mahtava valvoa yöt väsymyksestä pahoinvoivana ja sitten nukkua nuo kesäkelit pimennysverhojen ja sälekaihtimien takana piilossa.. Jes, just my luck!
Univelasta viis, kun tämän yön saan lusituksi, nukun hetken ja lähden Tuomaksen kanssa Yyteriin rannalle ja piste. Yksi yö olisi vielä valvottavana ja siitä on tulossa takuulla ihan tuskaa! Taidan olla liian mukavuudenhaluinen, kun ajatuskin itsensä väkisin hereillä pitämisestä ällöttää.. No hyvää harjoitusta inttiä varten, siellä kun pitäisi tottua loputtomaan univelkaan.
Ja kyllähän mä eilen sain 15minuuttia nauttia kesävaatteista! Kömmin ulos luolastani iltakasin aikaan ja kauppareissulle oli vaan ihan pakko pistää farkkusortsit ja toppi. Tuo riemu ei kuitenkaan kauaa kestänyt, kun ysiltä piti lähteä jo kohti duunia ja luonnollisestikkaan en mene noissa kuteissa sinne :D


6 kommenttia:

 1. Missä olet töissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin sijaisena nuorten itsenäistymisyksikössä :)

   Poista
  2. Onko se siis se sama paikka missä olet ennenkin ollut töissä?:)

   Poista
  3. Olin nyt ihan ekaa kertaa siellä, aiemmin olen kyllä ollut lastensuojelulaitoksessa sijaisena :)

   Poista
 2. Ää mäki joudu olee vaa tois ku muut o josai yyteris :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eii :(( Mut kyl helteit viä tulee ja sulle vapaapäiviä :)

   Poista