maanantai 26. toukokuuta 2014

Yyteri Beach!

Me porilaiset ollaan niin etuoikeutettu ja onnekkaita! Vai mitä te muut tuumitte tuosta meidän Yyteristämme? Upeat hiekkarannat ja meri n. 20min ajomatkan päässä kotoa.. Kyllä meinaa kelpaa!


Päätin uhmata univelkaani ja lähteä nukkumisen sijaan lauantaina Yyteriin Tuomaksen kanssa. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja mittari näytti jotain 30... Ajattelin, että kyllä minä nyt yhden yövuoron vielä jaksan vaikka vähän vähemmillä unilla. No, la-su yönä siinä kahden maissa tuo aiempi ajatus tuntui tosi tosi tyhmältä, mutta pääsinpähän nauttimaan kesästä ennen kuin säät viileni!


Meillä oli eväänä suklamuffinseja nomonom! Uimaan en itseäni pakottanut, mitä nyt hieman rantavedessä varpaita kastelin. Aika kului kuin siivillä ja jouduttiin ihan liian nopiaan lähtemään kotio päin etten myöhästy töistä.. Olisin kyllä voinut toisetkin pari tuntia tuolla makoilla!


Nyt on yövuoroista selvitty ja huomenna pitäisi vielä jaksaa käydä suorittamassa lääkelaskukoe koululla. Se onkin sitten (toivon mukaan) vika kerta kun astun siihen rakennukseen tänä vuonna!


42 aamua intin alkamiseen... Well, fuck!

6 kommenttia:

 1. Ei pahalla, mutta sulle ei sovi kyllä vaaleat hiukset sitten yhtään.

  VastaaPoista
 2. Sopiipa sulle muuten hyvin noi vaaleat hiukset, ihana barbi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :)) toivon mukaan aivokapasiteetti ois isompi ku barbiella O.O :D

   Poista