maanantai 5. toukokuuta 2014

"kiitos, kun saat sohvaperunan liikkeelle"-lahja

Halusin osoittaa hieman kiitollisuutta siskolleni, joka on nyt kuukauden verran raahannut minua lenkille, asettanut tavoitteet ja myöskin varmistanut että saavutan ne. Juostuani eilen cooperissa 150m pidemmälle kuin 2,5 viikkoa sitten, tajusin etten koskaan olisi kehittynyt näin paljoa ilman henkilökohtaista traineriani. Pistin siis ompelukoneen töihin ja ompelin pienen "kiitos, kun saat sohvaperunan liikkeelle"-lahjan:

Vaaleanpunainen lyhythelmainen telttapaita on aivan unelmapehmeästä collegesta tehty. Tämä sopii hyvin viileisiin keleihin lämmikkeeksi. Pienenä lisänä silitin tuollaisia heijastintippoja yläkulmaan. Tästä tuli juuri sellainen kuin halusinkin ja aionkin ommella itselleni samanlaisen ;) Kangas on muuten Eurokankaan poistopalalaarista eikä hintaa jäänyt 1,9x1,5m palalle kuin 7€, koska kangas oli likainen (lika lähti pesussa) ja EK:ssa oli -20% kaikista kankaista. Hyvä löytö!Jo aiemmin ompelemani pinkki toppi armytehosteella löysi myöskin tiensä Sofian pakettiin. Tämä oli jokin "kokeilenpa tehdä tälläisen"-räpellys, joka lopulta jopa onnistui!
Viime viikon juoksusaldo kohosi 24 kilometriin, joten tämä viikko tulee olemaan hiukan hillitympi :D

6 kommenttia:

 1. hyvää työtä <3 ja kiiitos näistä, ihanat!

  VastaaPoista
 2. Wau, teet kyllä upeita vaatteita! Sun pitäis alkaa näitä oikein myymään :D

  VastaaPoista
 3. Viikkosaldot alkaa olemaan kauhean korkeita ei semmottii noi t: kateellinen hylje

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D älä huoli hylje, tuo oli vain tuollainen viikon hairahdus.. Nyt on taas normalisoitunut liikuntamäärät: aivan liian vähäistä!

   Poista