torstai 5. marraskuuta 2009

Isäinpäivä lähestyy..

..Ja sain juuri valmiiksi lahjani, eihän se onneksi viimetippaan jäänyt, sillä lähden huomenna melkein suoraan koulusta isäni luokse!
Isäni on vallan mainio isä, paitsi yksi asia hänessä minua ärsyttää; hän ostaa kaupasta aina muovipussin! Miljoona kertaa olen asiasta maininnut ja pitänyt saarnaa muovipussien epäekologisuudesta, mutta hänen puolustuspuheensa on, että muovipusseja tarvitaan roskapusseiksi!
Hmm.. Hieman aikaa pohdiskelin asiaa, mutten kauaa, kun lamppuni syttyi! Sain idean oikein tarpeellisesta isäinpäivälahjasta!


Annan rakkaalle isälleni siis itsetekemäni kangaskassin. Tein mustan, jottei ainakaan ulkonäköpaineet estäisi käyttämästä sitä! Sivusaumaan laitoin heijastimen ja pienen IITA-logo lappusen. Näin ratkaisin kauppakassi pulman.
Sitten vielä roskapussiongelma! Ei muuta, kun kauppaan ja jätesäkkirulla käteen! 25kpl 20litran jätesäkkejä, joiden hinta on 0,044€, hieman edukkaampaa kuin 0,15€:n logolla varustettu muovipussi kaupankassalta!!

Hieman pitää myös valittaa. (jos et jaksa lukea vuodatustani, hyppää tämä yli :D)
Ärsyttää!
Ärsyttää ihan suunnattomasti ilman syytä ilkeilevät ihmiset! Julkaisin puotini linkin eräällä vauvapalstalla. Aikomuksenani ei ollut edes mainostaa, vaikka siitä sainkin syyt niskoilleni. Yritin vain löytää live-lakkimallia lakeilleni (joka kaiken sonnan jälkeen löytyi ja kuvan pienestä ja kovin suloisesta huippumallista löydät puodistani!)!
Ennen kuin sopivaa mallia löytyi ehti liian moni vihainen mamma puotiini vierailemaan ja palstalle valittamaan lakkien rumuutta sekä mautonta sivustoani. En minä kritiikistä suutu, mutta eihän sitä ole pakko niin veemäisesti esittää kuin he tekivät!
Mammat olivat myös osoittaneet mielipiteensä "kiva!" ja "ei kiva.."-nappien avulla, mikä on mielestäni ihan ok. Minun ymmärrykseni vain kertakaikkiaan ylittää ne suoranaiset haukkumaviestit, joiden ainoa tarkoitus on pahoittaa minun mieleni..
Noh, sainpahan tietää, että tekeleeni ovat matkittuja, mauttomia, ruman värisiä, kamalan mallisia, epäkäytännöllisiä, naurettavia...
Miksi jotkut ihmiset tahtovat tahallansa lannistaa haukkumalla ihan lyttyyn? En ainakaan ihan heti tule sitä keksimään..

Valitukset seis!

Tänään sitä tuli täytettyä taas vuosi lisää, kylläpäs aika vierähtää nopeaan! Päätin syntymäpäivälupauksena alkaa tekemään läksyjäni, edes silloin tällöin =D

6 kommenttia:

  1. Älä välitä urputtajista, minusta lakkisi ovat upeita ja olet muutenkin valtavan taitava ompelija!

    Terv. inspiraatiota blogistasi saava kotiäiti, joka itsekin tekisi käsitöitä, jos vain ehtisi...

    VastaaPoista
  2. Äh, typerää tollanen massehaukkuminen :( Esittäisivät edes rakentavaa kritiikkiä! "Ihan paska pipo" ei ole kovin rakentavaa :D Voisi vaikka lisätä perään että miten pipo sitten olisi vähemmän paska, kun kerran on niin taitava itse, että on varaa haukkua.. Sulla on niin hienoja juttuja et kaikki mun kaverit lentää pehvalleen kun esittelen niitä, eli watevöö kateellisita mammoista :)

    VastaaPoista
  3. Voi miten kurjaa :(
    Anna tommosten turhanpäiväisten nipojen "kritiikin" mennä vaan ohi jos ei kerta osaa perustella ja antaa parannusvinkkejä.

    Ja eikös se niin ole, että kaikkihan tässä maailmassa on jo ainakin kertaalleen tehty ?!?!

    Tsemppiä sulle ja hyviä ompeluhetkiä, oot kyllä taitava ja toivottavasti jatkat ompelemista.

    Niin ja myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kivoista kommenteistanne!
    Isäinpäivälahja osui ja upposi ;)

    VastaaPoista
  5. Lahjaidea olikin niiin osuva! :D Ihan just eikä melkein Baabille!

    VastaaPoista
  6. Yritä jättää moiset kitinät omaan arvoonsa. Yleensä takana on vaan joko raskaushormonien tai elämäänsä muuten tylsistyneiden akkojen tapa purkaa omaa ketutustaan.

    Sinä oot nuori ja taitava ompelija, mitä susta tuleekaan "isona", sitä odotellessa =)

    VastaaPoista