lauantai 14. marraskuuta 2009

Käsityömessuilla...

...oli ihan järkyttävästi porukkaa! Messut olivatkin viisi kertaa odottamaani suuremmat ja ehkä hieman liiankin suuret. Kahteen valtavaan halliin oli jaettu käsityöyrittäjät plus yksi hallillinen koru&kivi-tyyppejä. Siskon kanssa saimme aikalailla puskea läpi väkijoukon jos tahtoi jotain nähdä..
Olihan siellä paljon kaikkea hienoakin! Todella monipuolisesti varmaan kaikkea, mikä käsitöihin liittyy. Jotain pientä tarttui mukaan: 2m koristenauhaa ja pussillinen heijastinnauhoja/-kangaspaloja.
Valokuvaaminen oli kielletty, mutta minun oli ihan pakko yksi kuva ottaa. Sijaintina C-halli (A-halli oli tuotakin suurempi ja sinne oli tunkenut vielä enemmän porukkaa!)


Siskoni osti tälläisen, pituus n. 1cm! Aika tarkasti saimme sitä pitää silmällä, jottei vallan mene hukkaan!


Hotellihuoneen ikkunasta kiva näky :D Rahattomina opiskelijoina turvauduimme Omena-hotelliin. Huone oli odottamaani parempi, lukuunottamatta todella epäilyttäviä tahroja katossa ja ikkunankarmeissa!


Muutaman messuilta bongatun yrittäjän ihanuuksia!
Tosi Ihana
Tikkerperi
Gepetto

Samalla reissulla kävimme myös Tesoman Triteksissä ja voin sanoa, että 27€ (+siskon 7€) upposi sinne. Huomenna kuvina mitä olen ostanut :D

1 kommentti:

  1. Jeejee, toivottavasti oli kivaa ^_______^. Minultakin löytyy tuommoinen pikkukoira, vaaleansininen ja luppakorvainen, ostettu vuonna nakki. Mutta onhan ne suloisia <3.
    Vihii, maltan tuskin odottaa, että näen, mitä ihanuuksia olet ostanut :3

    VastaaPoista