sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Triteks-ostokset

Perjantaina kävimme siskoni kanssa hieman seikkailemassa Tampereen keskustan ulkopuolella päämääränä Kohmankaari 3. Ehdin retkemme aikana sanomaan liian monta kertaa: "Nyt ollaan noloja! Puhutaan ranskaa niin kaikki luulee, että ollan turisteja!" :D
Loppujen lopuksi löysimme etsimäni, kiitos avuliaan postimiehen! Triteks oli juuri niin pieni, kuin oli lukenut netistä mutaa kaikki kankaat olivat kovin siististi pöydille laskosteltu ja niiden tutkiminen oli tosi kätevää. Tunnin hipelöinnin jälkeen mukaan lähtivät nämä yksilöt:

-Traktori-trikoo, 150x150cm. Tästä tulee serkkupojalle joululahjaksi jotain.
-Lintu-trikoo, 130x170cm. Joululahjaan myös, joko itselleni tai siskopuolelle yökkäri :D


-Kasvi-trikoo, 150x160m. Ainakin paidan itselleni teen tuosta, kun on ihanan napakkaa.
-Geometriset kuviot-trikoo. 160x220m. Aivan ihana kangas, kuvasta ei saa selville miten kiva kuvio tuo on. Paidaksi/kahdeksi päätyy.

-Koira-trikoo, 120x170cm. Äidilleni jotain jouluksi, juuri hänen näköistään kangasta :)
-Vihreä-trikoo, 150x120cm, kunhan ostin..
-Ruskea trikoo, 150x150cm, kunhan ostin tämänkin..

Yhteensä siis 11,4m kangasta hintaan 27€! Metrille jää hintaa 2,4€, enpä olekkaan ikinä ennen törmännyt näin edulliseen kankaaseen! Äitinikin hyväksyi tämän 2,5kg painoisen lastin, vaikka yleensa kiehuu, kun ostan lisää kangasta!

Kaikille, jotka eivät ole vielä käyneet Triteksissä, niin käykää! Voisi jopa sanoa, että kangashullun paratiisi :D!! Kohmankaari 3, Tesomalla! ainakin bussi 1 ja 19 vie keskustorilta ja pysäkin nimi Terveysasema.

Suosittelen myös Tamperelaista ravintolaa Pancho Villaa, listalta kannattaa valita Pekonihampurilainen, aivan liian hyvää ollakseen totta!!

3 kommenttia:

  1. Meinaa itku tulla kun miettii sitä Panchon ruokaa! :') Ihanaa.
    Eikä ainakaan ollu turha reissu sinne Triteksiin! :D

    VastaaPoista
  2. Hei, ihania kankaita! Onko tuo Triteks semmonen että sieltä voi ostaa kuka vaan eikä tarvi olla mitään tukkukorttia?

    Nyyh jos täytyy sillä olen haaveillut noista kankaista ja ensi viikolla pääsisin käymään. Jos sitten sanovatkin etteivät myy :/ APUA!

    Mitenkähän on? Saako siis ihan jokamies ostaa sieltä kangasta kun kuiten luki että tukkuliike.

    Tanja

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Minulla ei ainakaan ole minkäänlaista tukkukorttia. Senkus vain marssii kauppaan sisälle niin kyllä ne kankaita myyvät :)

    VastaaPoista