tiistai 5. marraskuuta 2013

Ikäkriiseilyä syntymäpäivän kunniaksi (ja lahjoja!!)

Melkeinpä kirpaisee joutua sanomaan olevansa 20-vuotias. En ole enää nuori 19-vuotias teini vaan vanha 20-vuotias teini... Haikeaa!

Enpä olisi kuvitellut, että ikäkriiseily olisi meikäläisen juttu, mutta sitä on nyt tullut harrastettua ihan roppakaupalla viime viikkoina. Nyt saan joo (vihdoin!) ostaa viinaa Alkosta ja pääsen baariin myös silloin, kun ikäraja on 20. Siitä huolimatta olen yhäkin se kiukutteleva pikkuprinsessa kuin ennenkin.. Mikään ei siis muuttunut, vaikka täytinkin tänään sen maagiset 20v ja jouduin ilmeisesti "vanhat naiset hunningolla"-kerhon jäseneksi. Onneksi ikäkriisin unohtamiseksi minua muistettiin aivan ihanilla synttärilahjoilla!

Jussi ja Anni olivat yhteistuumin käyneet hankkimassa minulle lahjan: aivan ihanan sydänriipuksen ketjuineen. Tämä on niin meikäläisen näköinen koru: hillitty, hopeinen ja kimalteleva! Kyllä nuo vaan tietää, mistä meikäläinen tykkää :)


Tuomakselta lahjasta vallan liikutuin: kuvakollaasin sisältävä kehys ja lahjakortti. Olen vain niin kiitollinen ihanista ystävistäni!


Äitiltä sain uusimman joulumuumimukin ja rahaa (tulee tarpeeseen! ;))


Isiltä sain tukea uusiin harrastuksiini elikkäs 12 kerran sarjalipun Porin Kamppailukeskuksen kuntonyrkkeily- ja kahvakuulatunneille! Näitä on kylläkin enää 11 kertaa jäljellä, kun käytiin Annin kanssa taas vähän mätkimässä toisiamme tänään.


Olen kovin kiitollinen kaikille muistamisista :)

1 kommentti:

  1. Onnittelut kakskymppisistä! ootappa vaan kun seuraavaks on vuorossa 25 niin sitten se ikäkriisi vasta tuleekin :D

    VastaaPoista