torstai 21. marraskuuta 2013

Kirpparihuppari ja koiruuksia

Mikä saa kuntoilumotivaation kohoomaan pilviin ihan hetkessä? No, uusien treenikamojen hommaaminen tietenkin! Ja jottei tarvitse motivoida itseään vararikkoon, kannattaa käydä kirpparilta hakemassa sitä lenkkeilyinnostusta.
Meikäläinen kävi kokeilemassa piiitkästä aikaa taas cooperia, ja uusi Niken huppari todella lisäsi halua ylipäänsä edes laittaa lenkkareita jalkaan ja lähteä sinne Porin metsään toteamaan, että kunto se vain on laskenut viime kesästä... Tämä motivaattori kustansi ainoastaan 6€ ja Cooper-tuloksen suunta on vain ylöspäin (pohjanoteeraus: 1870m... auts!!)


Innostuin tänään kuvaamaan koirista "virallisen joulukorttikuvan", mutta sitä en vielä täällä esittele ;) Siinä samassa tuli sitten räpsittyä "virallinen alien-kuva":


Pehmo-Stich on odottanut tuomiotaan siitä lähtien, kun toin sen kesäkuussa Italiasta tuliaisena henkilölle, joka ei sitä sattuneesta syystä itselleen sitten saanutkaan. Kuitenkaan en halunnut nakata tuota Veronan Disney-kaupasta asti raahattua pehmoa pois, mutta sen töröttäessä jossain pöydällä, se toi vain huonoja muistoja mieleen tästä tyypistä. Tänään Stichillä sitten vihdoinkin koitti tuomiopäivä: koirat päättivät ottaa sen omakseen. Ajattelin, että ne repisivät sen palasiksi, mutta ei! Ehkä pystyn sietämään tuota otusta nyt kun tiedän, että se on edes Vilalle tärkeä:


4 kommenttia:

 1. kaunis huppari =) söpöt koissut leluineen ;)

  VastaaPoista
 2. Noi koirat on kyllä niin ylisöpöjä ja voi ku pääsis noita halittelemaan :D

  Itsekin saan pian motivaatiota lenkkeilyyn, kun tilasin itselleni joululahjaksi varvaslenkkarit. Ne maksoi kyllä pikkusen enemmän, mutta ovat taatusti hintansa arvoiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä ne on juu söpöjä silloin kun eivät ole pahan teossa ;)
   On se kyllä kumma, miten uudet kamppeet motivoivat treenaamaan ihan eri tavalla :D

   Poista