maanantai 7. maaliskuuta 2011

Pipa ja kangaskassi

Ajattelin ommella itselleni "lörppöpipon", kun kerran törmäsin TÄHÄN mahtavaan ohjeeseen. Hyödynsin liian lyhyen ja liian suurella kaula-aukolla varustetun, käyttämättömän t-paidan tähän pipoon. Vuoriksi jouduin laittamaan hyvin hyvin epäesteettisen oranssi-mustan trikookankaan (onneksi on sisäpuolella niin kukaan ei näe ;)
Hyödynsin t-paidan ONLY-merkkiä (sivusaumassa) ja pesulappuja (sisäpuolella). Näyttää melkein kaupasta ostetulta :) Kaikki sujui oikein maniosti, kunnes sovitin valmista tuotosta päähäni....sinne olisi mahtunut ainakin 3 meikäläisen päätä!
Onneksi käytin neutraalia väriä, niin poikaystävä lupasi käyttää tätä! (älkää kertoko hänelle, että ONLYssa myydään vain naisten vaatteita.. Toisaalta, se merkki on kyllä niin pieni ettei kukaan sitä näe). Sovituksen ja kuvaamisen jälkeen lisäsin lakin poikaystävän synttärilahjapakettiin ja käskin hänen esittää yllättynyttä avatessan lahjansa torstaina.

(kuvassa näkyy sivusaumassa pieni musta ONLY-merkki, eihän sitä kukaan näe?)

Huomisen naistenpäivän kunniaksi ajattelin ommella äidille kangaskassin. Ja MAMI-sisäpiirivitsi jatkaa kulkuaan tässäkin äidille menevässä tuotoksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti