lauantai 19. maaliskuuta 2011

Rusettivyö

Perjantain viimeinen tunti on matikkaa. Mikä sen kamalampaa kuin tuijottaa kelloa ja huomata miten hitaasti se viikonloppu lähestyykään, kun opettaja paasaa logaritmin käyttämisestä käytännön sovelluksissa? Itse kyllä käytän matikan tunnit "järkevämmin", teen kemian läksyjä, lasken fysiikan tehtäviä, kirjoitan biologian esitelmää, luen terveystiedon kirjoituksiin. Taitaa laiskottelu kostautua koeviikolla! :D
Ajatuksena oli lukea tänä viikonloppuna ihan raivolla terveystietoa. Luinkin 4,5h putkeen (onkin eri asia sitten, mitä mahdoin oppia...). Sen jälkeen ryhdyin ompelemaan matikan tunnilla vihon kulmaan suunnittelemaani vyötä.
Rusetit ovat ihania, kuten näkyy:

Kankaat puuvillaa. Alunperin piti tehdä kokonaan musta, mutta rusetti ei olisi näkynyt, siksi tuo valkoinen kaistale. Rusetissa on ohut fleece sisällä paksuutta tuomassa. Kiinnittin sen kuumaliimalla vyöhön, saa nähdä kauanko pysyy..

Laitoin vähän matkaa kuminauharypytystä tuomaan hieman joustoa, pysyy paremmin päällä näin.

Kiinnitys takaa ihan tarranauhalla ja välissä H&M:n pesulappu (en tiedä miksi, mutta huvitti tuollainen väliin pujottaa..)
Tästä tuli kiva!

Alkuviikosta kävi tuuri kirpparilla! Olin juuri ehtinyt miettimään "hmm.. pitäisi hankkia uudet farkkulegginsit.." ja hetkeä myöhemmin kirpparilla silmääni osui mitäs muutakaan kuin uudenveroiset, oikean kokoiset, sopivan väriset ja hintaansa myöten täydelliset (1,5€!) farkkulegginsit!

2 kommenttia: