keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Uusi (hieman outo) suihkuverho ja lahjapaketti

Törmäsin TÄHÄN postaukseen sattumalta ja tuo muovipussisuihkuverho suorastaan pisti silmään. Eihän mitään noin älytöntä (mutta hauskaa ja nerokasta) voi olla kokeilematta?
Itse en panostanut pussien ulkonäköön, valitsin vahvimmat miljoonien muovipussieni joukosta. Toisaalta halusin, että kauppojen nimet ovat esillä (en tiedä miksi..?) tulee ehkä mieleen New Yorkin Time Square, ja siellä olevat tuhannet valomainokset.. :D



Huomenna 10.3 ihana poikaystäväni täyttää ne maagiset 18 vuotta, tätä on odotettu!! Lahjaa oli hankala keksiä, joten ostelin kaikkea pientä (Pasilan 2. tuotantokausi, lumiharja autoon, lukkosulaa, bokserit, sukat, kurkkupastilleja autoon, jääskrapa..) ja kokosin niistä paketin. Tungin kaiken paitsi lumiharjan kenkälaatikkoon ja luontoa (ja kukkaroa) säästäen paketointiin hyödynsin edellisessä DEMI-lehdessä tulleen julisteen. Lahjanaruna on valkoisesta puuvillakankaasta hulpioreuna. Paketin päällä on pari autoiluun liittyvää lehtileikettä (toinen on auto-onnettomuuksien törmäysvoimista ja toinen säästäväisestä ajotavasta). Mukaan mahtui vielä pöllö, jonka toisella puolella on synttäriruno. Paketin sisältä löytyy vielä a4-kokoinen kortti, johon leikkelin lehdistä sanoja ja kuvia, lopuksi päällystin sen kontaktimuovilla.


Ja ilmoittamisen arvoista: olen viimein ja vihdoin astunut korkokenkien ihanaan maailmaan. Ensimmäiset ihan arkikäyttöön (sitten joskus kesällä jos nuo lumet ikinä sulaa!) ostamani korolliset "pläägät". Korkoa 8cm, Anttilasta 35€. Rakkautta ensisilmäyksellä! <3

1 kommentti:

  1. Mahtava suihkuverho! :D Itsekin voisin soveltaa ideaa, sillä nykyinen suihkuverhomme on vähän liian lyhyt ja roiskii ikävästi vedet vähän liian laajalle alueelle.

    VastaaPoista