lauantai 3. marraskuuta 2012

19v-haloweenpippalot

Ensin ajattelin, etten järjestä mitään kahveja, kun kyseessähän on kuitenkin vain 19-vuotis synttärit. Sitten ajattelin, että järjestän ihan simppelit kaffeet kahvi ja pulla-tarjoilun kera. Sitten kävin Tiimarissa, huomasin "Halloween-tavarat -50%"-kyltin ja hullaannuin. Jee, halloween-synttärit! Ja ikää tulee tosiaankin se 19v..
Ostin Tiimarista paperilautasia ja kertakäyttömukeja:


(pelottavan aidon näköisiä) muovihämähäkkejä:


Ja teemaan sopivia koktailtikkuja. Tikuista löytyi juustoa, chililihapullia, suolakurkkua, oliiveja, mozzarellaa, kurkkua ja kirsikkatomaatteja.


Kakun ostin Porin Leivän tehtaanmyymälästä ja koristelin sen aamulla teemanmukaiseksi sokerikuorrutteella ja muovihämähäkillä. Tarjolla oli myös prinsessakakkua niille, joihin ei tuo suklaa oikein iske.


Juhlien järjestämiseen oli yksi päivä aikaa, joten pistin parhaani saadakseni edes hieman halloween-tunnelmaa kotiin. Äitin halloween-koristelaatikosta löytyi serpentiiniä, haamulyhty ja posliinikurpitsa, ja nehän päätyivät tietenkin olohuoneeseen esille. Vilan mielestä television edessä olevat serpentiinit olivat ihan hurjan pelottavia ja niitä piti uhkailla haukkumalla...


Teemat ovat vaarallisia, kun on meikäläisestä kyse. Yo-juhlienkin perhosteema taisi pursua jokaiselta vieraalta korvista ulos, kun perhosta oli sitten ihan joka paikassa, innostun siis aika herkästi :D Ja niinpä koiratkin saivat osansa tällä kerta. Vilalla oli pirunsarvet selässä (tämä oli Jussin äärettömän nerokas idea) ja luurankoriipus kaulassa. (Anonyymeille tiedoksi: panta ei häirinnyt Vilaa)


Ratita oli omalla olemassaolollaan jo aika creepy..


Vieraita saapui 13 ja ihmeen kaupalla mahduttiin kaikki 15+2koiruutta tuonne olohuoneeseen sulloutumaan. Minulla ainakin oli todella mukavaa, toivottavasti vieraatki viihtyivät. Minulta oli hieman puhti pois, kun viime yönä otin toisen sienipiirakoista pois uunista siinä kolmen jälkeen, siis yöllä..
Sain taas kerran ihania lahjoja ja ennen kaikkea hyödyllisiä sellaisia!
Mitä kaikkea sieltä nyt löytyykään? TangleTeezer-harja (pinkki tietenkin!), shampoota ja saippuaa, kahvia, suodatinpusseja, koirankakkapusseja (:D!), suklaata, ripsivärin, Tiimarin lahjakortteja (jesjesjes!!) ja liput Ässien peliin. Lisäksi sain rahaa.


Kuvasta puuttuu muutamia lisäesittelyjä vaativia lahjuksi, kuten äitiltä saadut Maahisten työkengät. Sain itse valita mallin ja nämä olivat vain niin söpöt ja ihanat, etten kyennyt vastustamaan. Kaverini tilasi samanlaiset, eli ollaan sitten samiksia!


Anni oli kutonut minulle aniliininpunaisesta paljettilangasta pipon. Kaikki itse tehty on aivan ihanaa ja tuo lanka... voiko olla täydellisempää? Lisäksi sain itsetehdyn kännykkäkorun ja hamahelmi-muffinseja...


.. ja suukon! :D Kiitos Anni-rakas :)


Jussin lahja koostui enemmän tai vähemmän vinkkaamistani jutuista: liput Ässien peliin (vs JYP :/), suihkuverho ja Vallilan jousiheijastin. Muutaman kerran piti herraa muistuttaa, että on ihan kohteliasta hankkia tyttöystävälleen synttärilahja jos on paikalla juhlissakin. On kuulemma niin kovasti kiireita, että meinaa unohtua moinen sivuseikka :D



Elämä on yhtä juhlaa: saatiin jo kutsu seuraaviin pippaloihin. Joulukussa pääsee taas juhlimaan, tällä kertaa isosiskon tupareita. Juhliminen on kiWaa!

1 kommentti:

  1. Hymyilin <3 ihanuus :))

    ps. Nauroin tota "anonyymeille tiedoksi" kohtaa :D

    VastaaPoista