keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Viikonlopun hankintoja

Ostan harvoin mitään suunnitelematonta uutena, mutta nyt menin tekemään kenkien verran syntiä. Minulla oli yo-lahjaksi saatu S-ryhmän 50€-lahjakortti ja olen säästellyt sitä siihen jos joskus todella tarvitsen jotain. Käytiin viikonloppuna Prismassa ja näin Catmandoon hienot vaelluskengät, 40€. Minulla kyllä on jo yhdet vaelluskengät, mutta niihin ei mahdu paksua sukkaa, kun ovat kokoa liian pienet jo valmiiksi. Ne ovat myöskin kokomustat ja erittäin vaelluskenkämäiset, joiden kanssa ei millään kehtaisi mennä muualle kuin sienimetsään. Lauantaina oli vielä tuoreessa muistissa, kuinka olin pelosta kankeana kävellyt tennareissa kouluun ja joka askeleella pelännyt kaatuvani. Minulla on maailman huonoin tasapaino, joten 40€ panostus kunnon kenkiin, joissa on kunnon pohjat, ei ole mielestäni liikaa. Kaatuessani varmaan murenisin, kun ei ole tullut maitoa juotua sitten vuoden -94 :D
Kengissä on sitä paitsi karva sisällä ja niihin mahtuu villasukat sisään! Lämpimät ovat, mutta huomasin heti niistä yhden suuren puutteen: eivät sitten pidä yhtään vettä... Pitänee siis odotella kunnon pakkasia ja pärjätä loskakelit joillain muilla kengillä.
Jos minulta olisi vuosi sitten kysynyt, menenkö joskus vaelluskengissä kouluun, olisin nauranut. Lukiossa ja ammattikorkeassa on vain niin valtava ero: kukaan ei katso sinua pahalla, vaikka tulisitkin vaelluskengissä ja laskettelutakissa koulun ovesta sisään!
Jussikin osti talvikengät. Pitkävartiset ruskeat kengät olivat tarjouksessa 50€, normihintaa 100€! Aluksi Jussi ei meinannut edes sovittaa näitä, mutta onneksi onnistuin ympäripuhumaan sen, nuo ovat ihan sikamakeet!


Ostin kaveriltani vähän pidetyn takin kympillä. Tämä on juuri sellainen, etten olisi koskaan sovittanut tätä kaupassa, mutta nyt kun kaveri tarjosi tätä ja sovitin niin en millään malttasi olla pitämättä tätä jatkuvasti!


Voih, kohta pitäisi mennä mikrobiologian ja aseptiikan tenttiin enkä ole saanut millään luettua.. On niin paljon muuta säätöä, ettei tenttiin lukeminen vain luonnistu. Pitäisi varmaan pikkasen rauhoittua!

1 kommentti:

  1. Kivannäkönen takki ja ihanan paljon lunta! Meillä ei oo vielä yhtään ja asteita +8.....

    VastaaPoista