tiistai 2. lokakuuta 2012

Toppaliivi kirppikseltä!

 Oon oikeesti tehny pari pientä käsityötäkin, mutten voi vielä esitellä niitä täällä. Ne ovat nimittäin menossa Annille synttärilahjaksi ja tiedän, että Anni lukee blogiani :) Niistä siis myöhemmin!
Käytiin Annin kanssa kirpparilla eilen ja löysin jo pitkään haluamani toppaliivin. Vilan tosi hyväkuntoinen laivastonsininen liivi maksoi 15€, auts! En raaskinut ostaa sitä ja se jäi vain harmittamaan. Halvin toppaliivi kaupassa olisi kuitenkin sen 30€, eli säästöähän tuo 15€ vain olisi! Kävin sitten tänään hakemassa liivin kotiin ja tämä on niin kiva! Värikin on paljon kivempi kuin perusmusta. Katselin netistä, että tälläinen maksaa kaupassa 50€. Säästöä siis tuli rutkasti, ja sehän sopii tälläisen köyhän opiskelijan budjettiin ;)


Liivi on malliltaan hieman normaalia pidempi, eli ei jää ärsyttävästi kittanaksi helmasta. Nyt kelpaa viedä koiria ulos, eikä tarvitse jääätyä pelkässä hupparissa!


Minun piti päästä tänään klo 18 koulusta, mutta meiltä olikin peruttu iltapäivän kaksoistunti anatomiaa, fysiologiaa, patologiaa ja ravitsemusta.. Sen jälkeen olisi ollut pakollinen tunti aseptiikkaa klo 16.15-17.45, voitte vaan arvata heräsinkö klo 16.13 parin tunnin päikkärien jälkeen... Hups. No eipä haitannut, mentiin Annin kanssa tosiaan kirppuilemaan, käymään koirapuistossa ja hengailemaan. Ei yhtään huono vaihtoehto tuokaan :D
Olin saanut ihkaensimmäisen arvosanani SoleOPS:iin! 3+ tietotekniikasta (arvostelu 1-5). En kyllä ymmärrä miksi sain vain kolmosen.. Olen tehnyt kaiken vaaditun ja ollut läsnä jokaisella tunnilla :/ Samapa tuo, tärkeintähän oli saada edes joku numero sinne!
Huomenna olisi tiedossa futista.. Voi aamen :D Minä ja jalkapallo = todistetusti huono yhdistelmä.

Ja koska haluan välttämättä hehkuttaa: mennään Jussin kanssa lauantaista sunnuntaihin Espooseen ja yövytään GLOhotellissa. Rakastan tuollaisia minilomia ja samassa käydään moikkaamassa isiä ja sunnuntaina olisi luvassa serkkuni ristiäiset. Viikonloppua odotellessaaaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti