torstai 4. lokakuuta 2012

Auts auts

Mikä meni pieleen?: en ole piitkään aikaan oikeasti liikkunnut niin, että olisin hengästynyt ja hiki tullut pintaan. Eilen jalkapalloa pelatessa tuntui, että keuhkot irtoo ja sydän pamppailee kurkusta ylös, ja se tuntui sillä hetkellä aika karseelta. Hetken päästä kuitenkin tuli hyvä fiilis ja ajattelin josko rupeisin edes hieman enemmän liikuttamaan itseäni jatkossa. Sovittiin sitten Annin kanssa, että käydään illalla koirien kanssa metsälenkillä. Käveltiin 1h15min ja illalla oli kerrankin sellainen olo, että on todella tehnyt jotain.

Aamulla ei ollutkaan enää niin mahtava olla: jokaikinen lihakseni särkee. Siis ihan jokainen! Reisi-, pohje-, selkä-, kylki-, olka- ja vatsalihakset huutavat tuskaansa ja kohta huudan minäkin. Farkkujen pukeminen ja kenkien saaminen jalkaan tuntui ihan ylivoimaiselta ja sen päälle vielä kouluun käveleminen. Melkein teki mieli jäädä jalkakäytävälle istumaan, kun joka askel sattui joka paikkaan..

Ens kerralla taidan lämmitellä ennen urheilemista...

5 kommenttia:

 1. joko hommaat sen sali jäsenyyden ;)) niin voin toimii pt :na :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi, älä edes puhu mistään kuntosaleista. En meinannut päästä koulussa tuolilta ylös, kun jokainen lihas särkee ihan hulluna.. :D

   Poista
 2. yyy ehdein jo innostumaan : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut voit silti olla mun PT, nyt ku saatiin vihdoin roudattuu ne painot Noormarkusta ;)

   Poista
 3. mitä ihmettä : D?! nyt jo

  VastaaPoista