keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Ole kunnolla!

Vihdoin saapuivat meidän ylimageet hoitajahupparit, jotka tilattiin kaverin kanssa pari viikkoa sitten. Haluttiin hommata joku kiva yläosa haalareiden kanssa käytettäväksi, ettei kenellekkään vain jää epäselväksi, että sairaanhoitajiksihan tässä ollaan opiskelemassa.


Hoitaja.net:stä tilattiin ja yhdelle hupparille jäi hintaan n. 30e posteineen. Oletin, että hupparin laatu olisi sama kuin abihupparissa, mutta pääsinpä yllättymään positiivisesti! Oikein mukavan tuntuinen ja pehmeä kangas. Mallikaan ei ole sellainen perinteinen teltta, vaan ihan asiallisen näköinen. Teksti tosiaan on pinkki, melkeinpä voisi sanoa, että pornopinkki :D
Kävin Niinisalossa moikkaamassa (voinko sanoa "moikkaamassa", kun roikuin sotkussa yli 2 tuntia?) Jussia tämä päälläni. Jussi taisi hävetä silmänsä päästään, muttei kehdannut sanoa :D Nyt pitää malttaa laittaa huppari kaappiin odottamaan sopivaa käyttötilaisuutta... Maltankohan?

Meillä oli tänään koulussa 5 tuntia mikrobiologiaa. Pelkkä nimikin jo kuulostaa ihan karseelta ja niin oli kyllä itse sisältökin. Ensimmäistä kertaa AMK-opiskelujeni aikana minulle tuli sellainen olo, että lukion käymisestä olisi ollut jotain hyötyä. Yleensä lähihoitajat tietävät jo valmiiksi kaikesta kaiken ja me muut vain ihmetellään eikä uskalleta kysyä. Kerrankin sain kuunnella opetusta ja mietiskellä, että tuonhan minä jo tiesinkin. Joudun siis hieman muuttamaan käsitystäni siitä, etteikö minulle jäänyt lukiosta käteen mitään muuta kuin ylioppilastodistus ja Jussi, kyllähän minä tiedän, mistä virukset ja bakteerit koostuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti