maanantai 8. lokakuuta 2012

GLO-hotel Espoo Sello ja serkun ristiäiset

Eilen oli serkkupojan kastetilaisuus Espoossa. Me lähdettiin Jussin kanssa jo lauantaina ajelemaan kohti pääkaupunkiseutua ja päätettiin yöpyä hotellissa yksi yö. Selailin varmaan jokaisen Espoossa sijaitsevan hotellin netissä läpi, mutta hinnat olivat kaikissa 100€ ylöspäin. Olin asettanut ehdottoman ylärajan tuohon sataseen, joten tilanne rupesi näyttämään aika epätoivoiselta. Ebookersin kautta kuitenkin eksyin GLO-hotellin sivuille. Ketju oli minulle ihan vieras, mutta hinta kohdallaan: 94€/huone sisältäen aamiaisen! Varasin huoneen heti, koska peruutusehdot olivat äärimmäisen sopivat: jos et saavu hotellille klo 16 mennessä, huonevaraus perutaan ilman minkäänlaisia lisäkuluja. Ei vielä tuossa kohtaa tiedetty, saako Jussi maanantaita vapaaksi, eli pääseekö Jussi ylipäänsä lähtemään mukaan ristiäisiin.
Maanantain HL kuitenkin myönnettiin ja startattiin matkaan lauantaina klo 9.30, vain puolitoista tuntia aikataulusta myöhässä..


Siinähän on muumipeikko ja riemuidiootti :)
 Jussi tykkäsi ihan hirmuisesti, kun soitin Robinia automatkalla ;) Spotify on muuten ihan maailman kätevin!

 Käytiin mennessä Ikeassa, siitä lisää myöhemmin. Hotellille löydettiin pienen etsimisen jälkeen (olisihan toki ollut järkevää selvittää osoite etukäteen..). Ei kyllä voi sanoa, että paikka olisi ollut jotenkin vaikeasti löydettävissä: Sellon pääsisäänkäynnin vieressä hevosen kokoisilla kirjaimilla luki GLO, me vaan ollaan pikkasen sokeita.. :D
Hotelli oli ihan täydellinen! En voi muuta kuin suositella ja kuulemma Jussikin suosittelee ihan näin "julkisestikin". Kaikki oli äärimmäisen siistiä ja tyylikästä, huone oli perushuoneeksi tilava ja kylppärissä ei edes tullut "yök, en halua koskea mihinkään"-fiilistä. En varmaan koskaan ole päässyt sanomaan, mutta heräsin aamulla ilman minkäänlaisia selkä- ja niskajumituksia, eli sänkykin oli todella mukava.

Huone oli kerroksessa 6 ja näköalakin tuollainen "vaatimaton". Hintaan tosiaan sisältyi aamiainen, joka saa arvosanakseen 10+. Kaikkea löytyi ja vähän lisää. Itsehän tietenkin olin kipeä, joten ruoka ei pahemmin maistunut (miten onnistun aina olemaan kipeänä, kun olisi mahdollisuus syödä täydellinen aamiainen!? Budapestia muistellen..).
GLO-hotel Espoo Sello saa siis meidän kahden hengen vaikutusvaltaiselta tuomaristolta arvosanakseen 10. Edullinen hinta huomioon ottaen ei olisi voinut enempää toivoa tai edes haaveilla.
Päivän asu, tylsä. Esittelenpä kuitenkin :D
T-paita Annilta lainassa, neule kirpparilta, toppaliivi kirpparilta, kengät kirpparilta, farkut Ginasta joskus vuonna nakki ostetut. Ai miten niin oon muka kirpparirotta?
Serkkupojan ristiäislahjana oli auto-teeppari, velourhuppari ja ihanat Marimekon kaara-tossut. Tossut ovat vielä aika isot, mutta eiköhän poika tuosta nopeasti kasva :)
Ristiäiset olivat todella onnistuneet ja oli mukava tavata sukulaisia. Näin pitkästä aikaa myös kummityttöäni, joka oli viime näkemisen jälkeen oppinut kävelemään! Sain toimia "hovikuvaajana" tilaisuudessa ja kuvia kertyikin melkein 200. Saatiin vihdoin ikuistettua serkuskuva, kolme isompaa ja kolme pienempää serkusta :)


Lähdettiin ajelemaan takaisin Poriin suoraan kirkolta, noukittiin koiruudet Noormarkusta ja tultiin kotiin. Sinne oli taas mennyt yksi viikonloppu.. Onneksi Jussille oli tosiaankin maanantaina vielä vapaana. Itse kylläkin makasin kamalassa flunssassa myöskin kotona, mutta eipä tarvinnut turhaan lintsata koulusta vaan ihan oikean syyn takia ;)

Nyt on taas Jussi viskattu toiseen kotiinsa ja itse pitäisi pakata huomista laboraatiotuntia varten koululaukkuun mm. hammasharja, -tahna, kynsisakset, pilttipurkki, lusikka.. Voi luoja :D Toivottavasti en ole huomenna ihan kuoleman kielissä tämän tautini kanssa, koska laboraatiotunneille on oltava läsnä oli mikä oli. 
Onnistuinpa nappaamaan itselleni ensi kevään harjoittelupaikan Porista, niistä taisi olla kova kisa: klo 18 aukesi haku ja 10 sekuntia myöhemmin kaikki Porin paikat olivat varattu! Onneksi itse päivystin koneella ja painoin refresh-nappulaa luvattoman monta kertaa, etten vaan joudu Raumalle harjoitteluun! :D

2 kommenttia:

  1. Spotify on kyl kätsy automatkoilla, vammasinta vaan se jos netti tökkii jossain keskellä metsää.. : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntui, että 3h automatka vain sujahti, kun kuunneltiin musaa Spotifysta. Välillä hiukan pätki ja se todella oli ärsyttävää :D

      Poista