sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joululahjoja muille ja meille

Seuraavaksi on luvassa se jokavuotinen joululahjapostaus. Tällä kertaa olinkin niin viisas, että tein kuvista kollaaseja, jottei koko blogi menisi ihan tukkoon miljoonasta valokuvasta.
Ensin siis minun (ja Jussin) antamat joululahjat (tai se osa niistä, jotka muistin ja kerkesin kuvata, kun aatonaattona klo 4 yöllä näitä paketoin)

-Jussi löysi erittäin Minkamaiset suola- ja pippurisirottimet, paketissa on siis sekä musta että valkoinen yksilö.
-Tigeristä löytyi hauskoja C-kasetti iPhone-kuoria. Ostin sekä omalle että Jussin isälle moiset lahjaksi.
-Annille pingviinisukkia ja hiirilapaset äitin pakettiin. Itsellänikin on tuollaiset hiirilapaset ja ovat kyllä ihan lempparit!
-Siskojen poikaystäville pistettiin pullot. Lahjarasiat ovat Alkon, joita pikkasen koristelin oman maun mukaan.
-Jussi äitille meni peltirasia ja muutama pussillinen pähkinöitä ja jotain siemeniä.
-Jussin serkulle suloinen elefanttityyny ja hippopyyhekumi, joka kestää kuulemma lukioon asti (serkku on tällä hetkellä 12v).


-Äitin pakettiin sujahti hiirilapasten lisäksi se edellisessä postauksessa mainitsemani Skilan ulkoilutakki ja Espoosta löytynyt koirapehmolelu.
-Sofialle jotain sofiamaista, eli kynsilakkoja, proteiinijauhoja ja -patukka, pari paitaa ja pinkki HelloKitty-pyyhe.
-Minkalle annoin IvanaHelsingin Bambi-kuosisen laukun, pingusukat, topin ja lintukynttilän.


Jussin lahjaa ostaessani budjetti paukkui useaan otteeseen, kun aina tuntui löytyvän jotain uutta ostettavaa. Jussin joululahjasta löytyi siis pingviinipaita, toinen paita, Bond-kirja, Batman-leffa, musta-harmaat Reinot, villasukat ja itsetehtynä osuutena keinonahkainen toilettipussi sekä Paavo Pesusieni-tyynyliina.




Itse olin tainnut olla oikein kiltti, kun sain ihan hervottomasti lahjoja. Kaikkia en saanut kuvattua, mutta pientä koostetta, mitä joulupukki muun muassa minulle/meille toi.
-Saatiin 6kpl Iittalan viinilaseja
-Lasinalusia, tyynyliinoja
-Hajuvesi, pari ripsiväriä, uusi Muumimuki kokoelmiini
-Ihan sairaan makee vessaharja (!)
-Jussilta sain parit korvakorut, penaalin ja heijastimen
-Espritin ihanan värinen paita ja koirat saivat älypelin, jota lopulta vain Ratita osaa käyttää Vilan ihmetellessä vieressä :D


Korvisten, penaalin ja heijastimen lisäksi sain Jussilta neuleen (melko rohkea veto, mutta nappiin meni), sen Skilan takin, Mosa-pehmolelun, Muumi-pyyhkeen ja lahjakortin ammattihierojalle (!!)


Jussin porukoilta sain joulun suurikokoisimman lahjan. En olisi millään arvannut, että valtavasta paketista löytyy matkalaukku! Väri on dark purple, eli aivan ihana. Nyt pitää päästä matkalle (laukku olikin jo mökkireissulla mukana, kun en millään malttanut olla ottamatta sitä mukaani)


Annilta sain niin ihanan lahjan, että ihan tuli tippa linssiin sitä avatessa. Kaksi tyynyliinaa, joihin oli kirjoitettu ote "hetken tie on kevyt"-biisistä ja tosi ihanaan kuoreen paketoitu tähtikoru.


Sain taas ihan liikaa lahjoja (kaikkihan eivät tosiaan edes mahtuneet postaukseen). Mutta valtavasti kiitos kaikille, jotka muistivat jouluna!

Muistin myös itseäni joulun kunniaksi ja ostin muutama viikko siitten itselleni uuden lipaston Ikeasta. Nyt saadaan viskata se karsea mustalla liitutaulumaalilla maalattu romu kaatopaikalle ja asetta tämä kaunis lasilevyllä varustettu yksilö tilalle. Lipaston lisäksi ollaan myös päivittämässä kirjahyllyä, kunhan parin viikon päästä päästään Ikeassa käymään.


H&M:n alesta löytyi eilen muutama löytö: neulemekko, -paita ja toppi yht 18€, ei paha!



Huh! Tälläisten hehtaaripostausten kirjotteluunhan menee ikuisuus! Mutten valita, koska bloggaaminen on kivaa. Nyt menen toivomaan, että uni tulisi aikaisin, jotta jaksan huomenna vielä aamuvuoron jälkeen juhlia uutta vuotta. Ei kylläkään ole yhtään juhlafiilis... Tänäänkin töissä meinasin nukahtaa ihan väkisin, ja onhan se hieman noloa.. Pitäisikö luvata itselleen uudenvuodenlupauksena, että jatkossa menen nukkumaan ennen puolta yötä mikäli herätys soi 5.30?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti