tiistai 1. tammikuuta 2013

UV2013!

Ensinnäkin, hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille! Tästä vuodesta tulee toivon mukaan hyvä ja kenties parempi kuin edellinen.


 Oma uudenvuodenaattoni lähti käyntiin aamuvuorolla, josta päästyäni klo 15 nukuin parin tunnin päiväunet, jottei väsymys pääsisi yllättämään. Suunnitelmissa oli mennä äitin luo syömään tortilloja alkuillasta (namnam!), mutta pistäydyttiinkin Minkan ja hänen poikaystävänsä luona ensin.


 Äitin luona viivyttiin useampi tunti ja kameraan tallentui tämä varsin epäilyttävä otos :D


Itse vuoden vaihtumista vietettiin rannassa, jossa ihailtiin kaupungin ilotulituksia ja maisteltiin skumppaa. Ilotulitusten jälkeen ajateltiin mennä neljästään yökerhoon, mutta nähtyämme kilometrin mittaisen jonon ja koska ulkona tosiaan satoi, päätettiinkin kävellä ohi. Sitten tapahtui jotain mystistä, minulle vieläkin hieman epäselvää, ja portsari viittoikin meidät jonon ohi sisään.. Okei, sopii minulle! Eli jatkettiin juhlintaa Cabaretissa. Meikäläisellä ainakin oli ihan parasta ja kotonakin oltiin suht hyvissä ajoin. Jussi kuitenkin totesi tänä aamuna "onneksi vuosi vaihtuu vain kerran vuodessa" :D

Ylihuomenna Jussi joutuu taas ottamaan suunnakseen Niinisalon ja pikkasen musertaa ajatus siitä, että puolenvuodenmiehet pääsevät perjantaina lopullisesti kotio ja minulla on vielä 78 inttilaskiaamua.. Ärrrrsyttävää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti