perjantai 11. tammikuuta 2013

Perusvaatteita ja iLuv-suojus

Kävin eilen Sofian kanssa kaupungilla pyörimässä ja tein jotain itselleni hyvin epänormaalia: shoppailin! Kävin viimein ja vihdoin ostamassa uudet farkut monen kuukauden jahkailun jälkeen. Olen nyt vuoden pärjäillyt yksillä farkuilla ja silloin, kun ne ovat olleet pesussa, olen käyttänyt collegehousuja.. Päätin luottaa vanhaan ja hyväksi todettuun farkkumalliin, eli GinaTricotin 20€-maksaviin PerfectJeans:in. Yläosana isin Puolasta (vai mistä se nyt olikaan..?) tuliaisena tuoma ihana neule. Näytti olevan CA:sta. Tämä on puuvillainen ja ihanan pehmoinen, eikä kutita!


Hain Jussin taas viikonlopuksi lomille ja onnistuinpa sitten nolaamaan itseni, onneksi kuitenkin vain itseni nähden. Tilannetta ei siis tainnut ketään muu nähdä, mutta kyllä hävetti, kun ajelin Jussin isän automaattivaihteisella autolla kohti sotkun parkkipaikkaa, kunnes ajattelin, että olisi hyvä ruveta jarruttamaan. Mitä vasen jalka tekeekään manuaalivaihteistoon tottuneena? No painaa kytkintä vaihteen vaihtamiseksi tietenkin. Valitettavasti tässä tapauksessa je olikin jarru ja tein melko komean äkkijarrutuksen siihen sitten. Onneksi mitään vaaratilannetta ei siis päässyt tapahtumaan, mutta joskus oma tyhmyys jo melkeinpä hävettää..


En  muistaakseni ole vielä esitellyt itse itselleni ostamaani joululahjaa, eli räikeän pinkkiä iLuv-merkkistä tabletin suojakoteloa. Tämä löytyi Espoosta Class Ohlsonilta hintaan 20€. Koko on iPadia varten, mutta just ja just tuo meidän Galaxy Note 10.1:kin tuonne mahtui. Nyt on tabletti melko päheellä tavalla suojattu!


Huomenna kaveripariskunnan kanssa Ikeaan ostamaan uutta kirjahyllyä! Otetaan peräkärry mukaan, eli toivotaan, ettei sieltä lähde mitään ylimääräisyyksiä messiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti