perjantai 25. tammikuuta 2013

Jarrupala

 Tänään tuli postissa viime viikolla tilaamani jarrupala. Ja mikäli joku erehtyi luulemaan, että jarrupalalla olisi jotakin tekemistä autojen kanssa, se joutunee nyt pettymään: tilattiin nimittäin jarrupala Vilalle! :D


Vila meni ja karkasi minulta pari viikkoa sitten sujahtamalla valjaistaan irti. Sen verran säikähdin tilannetta, etten enää ikinä tahdo sen toistuvan ja rupesin selvittelemään netistä, mitä kaikkia ratkaisuja asialle voisi olla. Espanjan katukoirien FB-ryhmään pistin kyselyä hyvistä valjaista, joista ei koira pääsisi sujahtamaan ja sain mainion vinkin: Kanashop valmistaa valjaisiin kiinnitettäviä jarrupaloja, jotka estävät koiraa pääsemästä väärällä hetkellä läpi valjaistaan. Vilan kokoiselle jarrupala maksoi 25€, mikä lienee melko pieni summa koiran "henkivakuutuksesta".


Jarru kiinnitetään valjaiden talutushihnalenkkiin ja se kiinitetään vyötärön ympärille napakasti. Tämä meidän jarru on säädettävissä, mikä mahdollistaa sen käyttämisen muidenkin valjaiden kanssa. Lisäksi siitä löytyy heijastinnauhaa, ja sehän on aina vain plussaa! Nyt ei enää tarvitse pelätä, että koira ryntää rekan alle tai muuta mukavaa..

1 kommentti:

  1. Hieno juttu, että saitte tänkin jutun ratkaistua! :) Vila näyttää niin ihanalta koiruudelta! <3

    VastaaPoista