maanantai 14. tammikuuta 2013

YlläriPylläriGines

Olisin niiin mielelläni tullut hehkuttamaan, kuinka kiva viikonloppu minulla olikaan, mutta taas ei menny ihan suunnitelmien mukaan loppuun saakka. Kaikki oli hienoa klo 22.20 saakka, olin juuri lähdössä Noormarkusta kotiin päin heitettyäni Jussin Niinisaloon ja haettuani koirat hoidosta. Sitten kiva pikku ylläriviesti pirahtaa puhelimeeni: Jussilla on ensi viikonloppuna gines! Ihan kivasti saivat tämänkin tietää vasta päästyään viikonloppuvapailta takaisin kassulle.. Informaatio kulkee melkein yhtä tehokkaasti kuin meidän koulun, eli SAMKin, sisällä.. Surettaa, ärsyttää ja suorastaan v*tuttaa. Koko ensi viikonlopun suunnitelmat menevät ihan alusta saakka uusiksi, oli mm. aikomus mennä koirahoitajaksi, mutta nyt ei olekkaan omille koirille hoitopaikkaa siksi aikaa.. Viimeinen toivo on, jos äiti suostuisi ottamaan kauhukaksikkoni yön yli hoitoon. Toivon sormet ja varpaat ristissä, että äiti pelastais meikäläisen pinteestä..
Kaipa sitä voisi silti kertoa siitä kivasta viikonlopusta, vaikka nyt silmät punoittavatkin vollottamisesta ja on sellainen olo, ettei jaksaisi muuta kuin istua ja tuijottaa vaikka seinää..

Viikonloppu sisälsi kaikki mahtavuuden osa-alueet: käytiin Ikeassa shoppailemassa, "lomailtiin" Noormarkussa, Jussi sai töitä, tein löydön kirpparilta, innostuin uudesta jutusta ja käytiin ässien pelissä, jonka ässät vieläpä lopulta voitti! Tuosta järjestyksessä siis ensimmäisenä Ikean reissu, joka tehtiin yhdessä koulukaverini ja hänen poikaystävän (, joka oli samaan aikaa intissä kuin Jussi, mutta kotiutui jo) kanssa. Lähdettiin hakemaan uutta kirjahyllyä enstisen, lahoamispisteessä olevan tilalle. Tätä varten otettiin siis peräkärrykin mukaan. Uusi kirjahylly löytyi, Billy-sarjaa, maksoi 109€.


Vitriinin taakse tuli kaikki siisti ja umpipuun uumeniin saikin piilotettua kaiken sekaisen näköisen. Minua on jo pitkään häirinnyt levottoman näköinen kirjahyllyni ja nyt sain vihdoinkin kaiken sen sekasorron piiloon!


Ostettiin myös uusi sohvapöytä, mutta sen kuvaaminen unohtui! Siitä siis myöhemmin lisää. Samassa myös päätettiin, millainen tv-taso meidän mukaan lähtee seuraavalla kerralla, kun vieraillaan Ikeassa.

Käytiin minun töiden jälkeen tänään kahvilla juhlistamassa sitä, että Jussilla varmistui töitä armeijasta paluun jälkeen. Sen verran valtava järkäle tippui minun sydämeltäni siinä kohtaa, kun sain Jussilta varmistuksen duunista, että lupasin tarjota sen kunniaksi kaakaot kaupungilla. Pistäydyttiin kuitenkin ensin Torin kirpparilla, jossa en yleensä ikinä käy. Onneksi tällä kertaa käytiin: löysin täysin uuttavastaavan SistersPoint:n takin, 15€. Menin tietenkin heti nuuskimaan netistä, mitä olisi maksanut netissä ja Nellyssä tämä oli 90€! Takki istuu ihan täydellisesti ja väri on ihana. Minulta puuttuikin takki, jonka voi pukea silloin, kun paksu toppatakki on liian kuuma, mutta välikausitakki liian ohut. Olen niin rakastanut tähän!Kerroin aiemmin, että käytiin viikolla Sofian kanssa vähän shoppailemassa ja ostin uuden mekon. Kyseessä on H&M:n alerekistä löytynyt violetti/purppura/joku mekkonen, joka minun oli pakko ostaa, koska se vain istu päälleni niin täydellisesti. Onneksi ei maksanut kuin 15€ (norm. 30€). Yritin kuvata mekkoa peilin kautta ylitäynnä olevassa säkkipimeässä vaatehuoneessani..


Sitten Jussi tuli ja pelasti minut ja kuvasi mekon päälläni. Hiukan tuo helman pituus on mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta ehkäpä siedän sen, kun mekko on muuten niin ihanainen.


Uusi innostumiseni on hullu ajatus kokeilla taas piiiitkästä aikaa ratsastamista. Sain Jussin äidiltä lähes uudenveroisen kypäränki jo käyttööni, eli enää puuttuu se, että otan itseäni niskasta kiinni ja saan aikaiseksi soittaa hevostallille kyselläkseni jotain aloittelijalle sopivaa tuntia. Hiukan jännittää itse hevosen selkään menemisen lisäksi se, miten opiskelijan budjetti mahtaa riittää ratsastustunteihin, mutta kuten Anni kerkesikin jo todeta: kaikki harrastukset maksaa.

1 kommentti:

  1. hienon hyllyn löysitte! ja takin ;) tuo mekko sopi sulle kyllä tosin hyvin ! saatan haluta lainata joskus ;D

    VastaaPoista