maanantai 7. tammikuuta 2013

Aamuja!

Buhaha, miksi onkaan niin kiva lueskella facebookista epätoivoisia "tänään inttiin"- ja "1/13, nähdään joskus"-päivityksiä? Ei kai muiden epäonnisesta armeijakohtalosta saisi iloita, mutta minä iloitsen silti. Kärsikää alokkaat ja hajotkaa aamuihinne! Varsinkin se, joka ala- ja yläasteella kiusasi minua koulussa ja joka on facebookin mukaan pyrkimässä sotilaspoliisiksi. Käsken Jussin pamputtaa sitä päähän ;)

Joululoma loppui tänään ja piti hinautua takaisin koulun pariin. Sain mahdollisuuden tehdä niin mielekästä työtä koko loman, että pelkkä ajatuskin koulusta ärsytti. Toisaalta, nyt on taas hurjasti motivaatiota opiskella, kun on niin kova hinku päästä töihinki joskus.

Koulujutut alkoivat heti ja välittömästi kiehuttamaan: lähes kaikki tunnit ovat läsnäolopakollisia ja päivät keskimäärin aina 8.30-16. Eihän minulla ole tapana lintsata, mutta olisihan se kiva päästä esim. hammaslääkäriin ja hakemaan Jussia Niiniksestä.. Ja lisäksi nyt alkoi maailman epämielenkiintosin moduuli ja vielä tämän kaiken kukkuraksi onnistuin säheltämään harjoittelupaikkani kanssa.. Tällä hetkellä minulla ei siis ole harjoittelupaikkaa varattuna, vaikka harjoittelu alkaa viikolla 12.

Olin viime vuonna hyvissä ajoin napannut itselleni yhden kaikkein suosituimmista paikoista, eli Porin kaupunginsairaalan, harjoittelupaikakseni. Sitten kuulin joka suunnasta, että se on melko karsea paikka opiskelijalle ja viimeistään siinä kohtaa, kun Jussi rupesi varovaisesti juttelemaan, että "ethän sä sit keskeytä opintojas vaikka se harjottelu olis ihan kamala? Kuulin vaan, että..", piti ottaa jalat alle! Toisaalta samaan aikaan yksi kaverini oli kokonaan vaille harjoittelupaikkaa ja hän lupautui ottamaan mielellään minun varaukseni mikäli luopuisin siitä. Kaveri sitten heitti, että minähän voisin mennä Noormakun terveysasemalle, kun Jussin porukathan asuvat aika liki sitä, joten aamuvuoroja varten voitaisiin yöpyä heillä eikä tulisi pitkää ajomatkaa. Kysyttiin Jussin porukoilta ja homma sopi heille. Ehdotin asiaa opettajalle, joka vastasi tänään, että on perunut varaukseni ja käski minun mennä äkkiä varaamaan se Noormarkun paikka. No eihän se nettivarausjuttu edes toiminut! ELI olen ilman harjoittelupaikkaa, kunnes joku tekee jotain. Kaveri nimittäin kerkesi jo varaamaan sen vanhan paikkani pois. ARG!

Mutta hei! Olen ostanut viikon sisään kaksi peliä. Ainakin Jussi saisi olla ylpeä minusta!

JA

Singstarin laulaminen oli äärimmäisen tylsää yksin (ja tunsin itseni meinaan hiukan tyhmäksi!). Onneksi Jussin viikonloppulomat varmistuivat, kun niitäkin sai koko viikonlopun jännittää. Eli viikonloppuna tässä kämpässä raikaa (epävireinen) laulu! 
Simsiä pelasin tänään, 5 tuntia putkeen.. Järkytyin itsekkin! Ja oli se kyllä aika tylsää sekin.. Loin hienon parin ja heille hienon kodin ja sitten koko peli meni ihan pilalle, kun heille syntyi kolmoset.. Kuka kerkee hoitamaan kolmea vauvaa samaan aikaan, edes pelissä? En minä ainakaan, jotenka syötin kaikki mahdolliset huijauskoodit ja peli menetti mielenkiintonsa... Ei näin!

Vilakin päätti keskeyttää lupaavan, monta viikkoa kestäneen sisälle pissaamattomuutensa ja löysin yllärin lattialta. Ärsyttävää -,- Onneksi Jussi lupasi kohta soittaa! Minun piti kylläkin mennä käymään sotkussa tänään, mutta uusien alokkaiden takia oli liian kiireistä eikä Jussi edes olisi päässyt vapaa-ajalle.. Käyn siellä siis keskiviikkona :)

2 kommenttia:

  1. voi ei! Et ookkaan mun kanssa harjottelussa! :(

    VastaaPoista
  2. määki voisi tul laulaa sin joku pvä.. : D

    VastaaPoista