keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Näkyvyyttä kirpparihintaan

Poikettiin Sofian kanssa kaupungilla eilen ja tapani mukaan ehdotin tietenkin kirpparillakin pyörähtämistä. Kuljin melko ripeästi ohi loossien (jottei mukaani tarttuisi mitään turhaa..), mutten pystynyt estämään vaistoani toimimasta: jos näen koiratarvikkeita, ne on vain ihan pakko penkoa. Harvemmin raaskin koirille mitään uutta tavaraa ostaa, joten kirppareilta koitan bongata valjaita, taluttimia ja vaatteita. Mahdollisimman edullisesti tietenkin. Ja tällä kertaa onni potkaisi oikein kunnolla: löysin täysin uuttavastaavan Hurtan heijastinsadetakin koossa 35 hintaan 5€. Jussi vain pyöritteli silmiään, mutta antoi minun ottaa takin mukaani, koska lupasin lahjoittaa muutaman koiranvaatteen hyväntekeväisyyteen. Jussi ei vielä siinä kohtaa tiennyt, että tuo samainen takki on myynnissä myös netissä, mutta hinnassa on yksi nolla perässä (kyllä vain! nettikaupoissa näytti olevan 50€ hintana!). Takki oli ihan totaalisen täydellinen Vilalle. Ei olisi voinut enempää olla sopiva! Ja nyt meinaan näkyy kilometrin päähän meidän hurtta!Ratitalle hommasin heijastinliivin käymällä Elviksen vaatelaatikossa hieman varkaissa. Tämä liivi on kyllä minun itse ostama ja Elvikselle alun alkaenkin liian pieni. Lisäsin lisäpätkän tarranauhaa niin mahtui oikein mainiosti pikkuisen päälle.


Kirpparilta tarttui mukaani myös ihana farkkumekko. Alunperin Sofia otti tämän mukaansa ja kävi jopa sovittamassa. Pienten neuvotteluiden jälkeen päästiin kuitenkin hyvään kompromissiin: minä saan ostaa mekon jos lupaan lainata sitä ensi kesänä Sofialle. Oikein hyvä diili! Ja hintaa oli 5€.


H&M:llä oli kaikki ale-tuotteet kaksi yhden hinnalla. Sofia löysi itselleen 15€ maksavan mekon ja siinä sitten lyötiin viisaat päämme yhteen ja todettiin, että minun kannattaa myös ostaa jotain niin molemmat saa vaatteensa halvalla. Tiesin tasan tarkkaan, mitä ostaisin: ennen joulua himoitsemani toppaliivin, joka maksoi tuolloin 30€. Nyt sain sen sitten hintaan 7,5€!


Ompelukonekin on päässyt surisemaan, kun kokeilin FB:n Ompeluelämää-ryhmästä löytyvää tossukaavaa. Kaava oli koossa 37, mutta sen sai tosi helposti suurennettua kokoon 39. Tossuissa on fleecevuori ja ulkopuoli on trikoota. Ovat ihanan lämpimät villasukkien päällä!


6 kommenttia:

 1. on tuo liiivi kivemma näköne ku siin tangos.. : D

  VastaaPoista
 2. Toi mekko on tosi kivannäkönen, hyvä löytö :)

  VastaaPoista
 3. Voitko laittaa noitten tossujen ohjeen linkkinä? En onnistu löytämään sitä tuolta OE-ryhmästä... Onhan se siinä "yleisessä"? Siinä olen jäsenenä, mut jotenki ei osu silmään. Haluan ehdottomasti omia jalkoja lämmitämään tommoset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan siellä tavallisessa OE:ssa on. Löytyy kohdasta "tiedostot" ja sieltä "OE- Ompeluohjeet (mm tissis ja meandihaalarit)" :)

   Poista
 4. Oho, olimpa kömpelö. Kiitos paljon! :)

  VastaaPoista