torstai 24. tammikuuta 2013

Kuvamättöpostaus koiruuksista

Viime päivinä on harvinaisen paljon paistanut aurinko ainakin täällä Porin seudulla. Se on Jussin mukaan reservin aurinko, joka siellä paistelee.. Oli mikä oli, käytiin eilen kuvailemassa koiruuksia Noormarkussa. Ratitalla on lupa juosta pihassa vapaana, koska neiti tottelee kutsua ja tunnistaa oman nimensä, toisin kuin eräs toinen espanjooli, joka joutui tyytymään kohtaloonsa ja pysyi visusti kytkettynä flexiin.

Tuli räpsittyä iso kasa kuvia ja tiukan karsinnan jälkeen niitä jäi silti kauhea kasa tänne julkaistavaksi. Tiedossa on siis kuvamättöpostaus koiruuksista!

VILA
RATITA

Muokkasin Ratitalle Vilan vanhasta haalarista sopivan. Hieman piti kaventaa koko pituudelta ja lyhentää selänpituutta sekä lisätä nepparit pukemisen helpottamiseksi. Pienellä vaivalla ja nollabudjetilla sain oikein sopivan ja suloisen haalarin tuolle meidän vilukissalle.

Suomessa elää pingviinejä! Nyt se on vihdoin todistettu.Pari yhteiskuvaa.Valto-vanhus oli kolmikosta ehdottomasti se kaikkeista helpoin kuvattava!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti