maanantai 28. lokakuuta 2013

Nelikymppiset!

Pidettiin Annin kanssa pienet partyt lauantaina. Juhlittiin meidän "nelikymppisiä" ja olihan ne ns. tuparitkin samassa. Yhteensä meitä oli 14 iloista juhlijaa, vaikka kuvien perusteella voisi luulla, että meitä oli tasan neljä :D En jaksa alkaa kyselemään jokaiselta erikseen, saanko julkaista kuvia täällä blogissa, joten tyydyn postaamaan vain perus-Ida-Anni-Jussi-Tuomas-kuvia. Paikanpäälle tulivat molemmat isosiskoni, toisen ukkeli ja toisen pari kaveria, muutama minun kaverini ja muutama Annin kaveri. Niin ja tietty Tuomas ja Jussi!


Oltiin Annin kanssa prinsessoja =) Tiaran sain Annilta lainaksi, Sofia teki kampauksen ja meikkasi. Itse sentään valitsin mekon :DOn aina yhtä hauska katsoa seuraavana päivänä, mitä kuvia kamerasta löytyykään... :D


Jatkoille osa porukasta siirtyi Cabaan. Valitettavasti booli teki meikäläiselle tepposet ja minun juhlintani loppui melko lyhyeen. Kerkesin kyllä maksaa kympin sisäänpääsymaksun ja toteemaan, etten kyllä jaksa juhlia enää yhtään ja lähteä kotiin. Olihan se ihan kiva seuraavana päivänä kuunnella mm. Jussilta mitä kaikkea Cabassa olikaan tapahtunut yön aikana :D Sainpahan opetuksen! Ei boolia meikäläiselle, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti