tiistai 29. lokakuuta 2013

Kahjo hoitsu-halloweenasu

Vinkkinä superhelppo DIY halloween-asu! Ei tarvita kuin suu-nenäsuoja, sairaalapaperia, josta leikata "essu", kumihanskat ja punaista maalia. Näistä saa pienellä vaivalla ja nopeasti aikaiseksi kahjon hoitsuasun halloween-pippaloihin. Itselläni ei tänä vuonna ollut mitään naamiaisia, mutta inspiksen iskettyä oli vain ihan pakko toteuttaa tämä :)


Vaikkei mitään naamiaisia ollutkaan tiedossa, pääsin silti juhlimaan halloweenia Minkan järkkäämään illanviettoon. Nautittiin viinistä, hyvästä ruuasta ja seurasta sekä pelattiin Isännät vs Emännät-peliä, jonka emännät jälleen kerran hävisivät! Emäntiä oli vieläpä neljä vastaan isäntien kolmea henkeä.. Ja silti mentiin ihan hiuksen hienosti häviimään!
Meikäläinen pukeutui mustaan, teeman mukaisesti: paljettimekko ja kimallesukkahousut.


Edellisessä synttärijuhlapostauksessa unohdin vallan esitellä saamani synttärilahjat! Tuomas, Sofian kaveri ja Minka toivat pullot. Annilta sain ihanan paljetticlutchin (onko tuo clutch..? :D), yksi kaverini toi pari leffalippua ja lisäksi Minkalta sain aivan ihanan pullonkorkinavaajan ja tuoksuvaa saippuaa. Jotenkin niin ihanaa, kun ihmiset muistavat, vaikken itse ainakaan edes osannut odottaa mitään lahjoja :)
Ihana Aarre tuitui!

6 kommenttia:

 1. ihana nimi pienellä ! edellinen nimi olikin tosi "outo" :)

  VastaaPoista
 2. Jos sun mielestäs Siiri on outo nimi, ni ei oo sullakkaa iha kaikki muumit laaksossa.

  VastaaPoista
 3. ketä ihme tiineidjei tää su blogis oikeen käy xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, osa näistä anonyymeistä on kyl niiiin ............... etten edes viitsi sanoa :D Varsinkin nuo pahan ilman linnut (vai lintu?) ku jatkuvasti on aukomassa naamaansa anona.. Huoh :D

   Poista
  2. dorka tyyppi ;)

   Poista
 4. hyvä kuva mut hanskat ois voinu olla vaaleanpunaiset.kiva bloki.

  VastaaPoista