lauantai 3. lokakuuta 2009

Retroa ja muumeja

Eilen lupasin laittaa juttuu niistä keskeneräisistä haalareista. Tällä hetkellä niistä puuttuu enää vain nepparit, mutta laitan silti jo kuvaa. Mielestäni nämä on aika ihanat ja kuviokin kohdistu ihan kivasti edessä, vaikken edes yrittänyt onnistua siinä! (kuva tietenkin väärin päin, örf!)



Eilen sain myös mekostani käyttökelpoisen. Mokani takia olkapäät ja aukinaisiksi ja niiden ompeleminen yhteen olisi pienentänyt käsiaukkoa niin, ettei siitä enään kättä olisi läpi mahtunut. Äitini nerokas idea oli, että laittaa samettinauhaa ja tekee rusetit! Toimiva ja kivan yksityiskohdan tuova mekonpelastaja!



Minulta löytyi palanen mustaa pilkkutrikoota. Juuri ärsyttävän kokoinen pala, liian iso roskiin heitettäväksi, mutta liian pieni mihinkään varsinaiseen.. Noh, tein siitä 92cm kokoiset legginsit, joissa vyötäröllä resori:



Eilen lupaamani ihanuus, joka on siirtynyt pyykkitelineeltä kaappiini odottamaan on tämä:


Maailman hienoimmasta kankaasta tehty tyynyliina!! Kangas löytyi Eurokankaan PALALAATIKOSTA hintaan 2,5€! Juuri riitti tyynyliinaan, jollaisen meinasin ostaa kaupasta hintaan 10€!

Muumit esiintyvät myös kangaskassissa, jonka ompelin tänään. Sangat on tuota mustavalkoista muumia, kun vaaleanpunaista ei riittänyt. Tämä olkoon vaikka kerhokassi, kun liian lapsellinen kauppakassiksi =D Menee siis myyjäisiin ->



Loppuun vielä ihana yksityiskohta Muumi-tyynyliinasta. Muistuttaa aivan meidän Elvistä:

3 kommenttia:

  1. Vastailin sinulle vahingossa omaan blogiini, siltäjos käyt lukemassa =). Meillä on noi muumipussilakanat kun oli Finlaysonin poistoissa 7€/kpl. Sieltä ei saanut tyynyliinoja ollenkaan. Noita pussilakanoita jotkut osti ihan niin paljon kun pystyi kantamaan eli taitavat olla suosittuja =D.

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on tuollaiset muumit, niin ihanat ♥

    VastaaPoista