tiistai 13. lokakuuta 2009

retroPögät ja kangashyllyn siivous!

Pakko alistua ja laittaa tänne sillä hirveällä pokkarikameralla otettuja kuvia...
Nämä Pögät ovat kirpparin retrokankaasta tehdyt. Kaikki meni hyvin kunnes Eurokankaassa ilmoitettiin, ettei heillä ole punaista resoria!? Punainenhan on ihan perusväri, mutta ei! Jouduin siis ostamaan oranssia ja kieltämättä aikas hölmön näköinen...

Eilen illalla katsoessani BB:tä päätin laittaa kangashyllyni kuosiin. Laskostelin jokaisen kankaan ja survoin ne takaisin paikoilleen. Tällä hyllyllä on vain isoimmat kankaat. Trikoot, colleget ja pienemmät palat ovat rytätty yhteen pahvilaatikkoon ja pariin pyykkikoppaan =)


Ihan itkettä tuo kuvanlaatu! Ihan järkyttävää!!

2 kommenttia:

  1. Minäkin kirosin Eurokankaan taas sinne jonnekkin. Heidän asiakaspalvelunsa on jotenkin niin aliarvoista. Viimeksi ruskea resori oli loppu ja jouduin odottaa sitä toista viikkoa. Tänään kun menin ostamaan sitä odottelin että joku tulisi leikkaamaan sitä resoria. Hetken siinä hikoiltuani lasten kanssa huomaan että myyjät leikkii säkkituolilla. Oli ihan mennä vähän huomauttamaan asiasta samalla kun vannoin etten enää jalallani siihen kauppaan astu.

    VastaaPoista
  2. Onpas sinulla taas paljon uutta täällä.Hienoja nuo tekemäsi pögät ja nuo aiemmat haalarit. Suurkiitokset tunnustuksesta!

    VastaaPoista