perjantai 2. lokakuuta 2009

Retrohaalari

Tein retrohaalarin Gunther:n ompele lapselle 0-4v kirjan kaavoja hieman muokkaamalla. Tämä on eka haalarikokeilu, joten valitsin "ei niin arvokkaan" kankaan, jotta olisi varaa epäonnistua. Kangas on siis tosi ohutta, ehkä liiankin.. Yläosassa on college-vuoritus ja lahkeensuissa resorit. Olilla tietenkin Kam:t. Hieman jäi mietityttämään minkä kokoinen tämä on? Kaavoja kun muokkasin hieman sieltä ja hieman täältä, saattoi koko aikalailla muuttua.. Ei se muuten haittaisi, mutta ajattelin ottaa tämän markkinoille mukaan, mutta myyminen saattaa olla hankalaa kun ei itsekkään tiedä kokoa..



Innostuin haalarijutusta ja tällä hetkellä melkein valmiit odottavat viimeistelyään, huomenna siis lisää niistä! Huomenna laitan myös kuvaa miten sain eilisestä retromekostani käyttökelpoisen ja eräästä ihanuudesta, joka tällä hetkellä on pyykkitelineellä kuivumassa!

3 kommenttia:

  1. Kivoja ompeluita teet! Käyn täällä säännöllisesti kurkistelemassa.

    VastaaPoista
  2. Osaisinkohan auttaa koko-asiassa. Mittaa niska-haara ja haara-lahje niin vertailen meidän vaatteisiin =). Hienot muuten on haalarit!

    VastaaPoista
  3. Haalarisi ovat 80/86cm veikkaisin. Antamasi mitat olivat samat kuin meidän neidin joustofroteehaalareissa, joita nyt pidetään ja ne ovat tuon kokoiset.

    VastaaPoista